Вело Линия – най-гледаното от седмица 4

0
 

Сподели

Shares

Стани звездата на Вело Линия!

Както сигурно вече сте разбрали, част от маунтин байк трасето „Бай Кръстьо“ на Витоша е оборудвано с камери, които дебнат за силните моменти на колоездачите. Камерите са 4, а към тях има и 8 сензора за движение. Всеки, който иска да направи запис на спускането си, може да мине през системата на старта, която му дава билетче, с което по-късно лесно ще намери видеото си на сайта veloline.bg. Камерите работят благодарение на Вело Линия – инициатива на Лидл България.

В началото на всяка седмица редакторите на 360° избират най-силните видеа от уикенда. Този път на ред бяха двойните и тройни спускания. Най-добрите от 15-16 август, които избрахме за вас можете да видите тук. В края на седмицата пък ви представяме най-гледаното. Ето ги и трите видеа, които бяха гледани от най-много хора тази седмица:

2015-08-15 14:41:15:

2015-08-15 14:34:47:

2015-08-16 11:25:01:

Ако искате и вие да бъдете заснети от камерите и след това да видите спускането си, имайте предвид, че можете да го направите всеки уикенд и почивен ден до 13 септември. Устройствата са програмирани така, че да заснемат всяко движение на велосипедиста, минаващ край тях. Включването става чрез инсталация на старта, през която се минава, за да се вземе билет. Всичко е напълно безплатно. Целта на системата на старта е да покаже началния час на спускането и номера, под който по-късно колоездачът да види видеото си на сайта veloline.bg. Селекция от видеа пък можете да видите в началото на всяка седмица в 360mag. Ето какво избрахме за вас от последния уикенд -можете да видите нашия топ 3 тук.

Вело Линия
Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn

Повече за Вело Линия можете да научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.