Фикси велосипеди с намаление от DRAG

0


Дата на събитието: 31.08.2015

Сподели

Shares

Фикси велосипедите се превръщат във все по-голяма градска мания. Те са с фиксираната предавка, само една скорост, бързи и стилни. Явно на същото мнение са и българските производители на колелата DRAG, които пуснаха три свои модела на промо цена до края на август.

Фикси велосипед

Моделите фикси, които в момента са на по-ниска лятна цена са Stereo, Stereo 2015 и One. Те са типичните фиксита – леки и бързи, с всички предизвикателства на този вид колоездене. Ако обаче сте начинаещ или искате да се чувствате по-сигурно, имайте предвид, че при моделите на DRAG могат безпроблемно да бъдат монтирани предни и задни спирачки, при това на минимална цена. Просто рамките са замислени по начин, който го позволява.

Ако искате пък хибриден вариант на фикси, в магазини DragZone моделът Stereo може да бъде намерен и в конфигурация с право кормило и спирачка. Той има Flip Flop главина и възможност за фиксиран или свободен венец.

Drag Stereo Fixie
Велосипед с фиксирана предавка за майсторско каране в града. Stereo има изчистен дизайн, типичен за фикситата, който се забелязва веднага. Рамката му е стоманена с 2 години гаранция. Теглото е малко над 11 кг. Каплите са изключително здрави, подходящи за суровите градски условия, включително изобилието от дупки по улиците.

Drag Stereo Fixie

Рамка: Hi-Ten Steel, 520 мм, 550 мм
Вилка: Hi-Ten Steel
Капли: Handbuilt Double Wall с гуми 700Cx28 и задна главина Flip Flop
Курбел: COX 48T
Общо тегло на велосипеда: 11,3 кг
Повече за модела тук

Drag Stereo 2015
Тих, бърз и атрактивен велосипед, с който със сигурност няма да останете незабелязани. Оборудван е с Flip-Flop главина, благодарение на която има избор между фиксирана предавка и свободен венец. Той също е със стоманена рамка с 2 години гаранция и здрави капли за разбитите градски улици.

Фикси велосипед Drag Stereo 2015

Рамка: Hi-Ten steel, 520 мм, 550 мм
Вилка: Hi-Ten steel
Капли: Handbuilt double wall с гуми Schwalbe Spicer 30×622
Главини: главина – Alloy Pista 32H, задна – Flip Flop Alloy Pista 32H
Шини: Alloy Aero profile 50 мм
Курбел: Hipster 46T
Повече за модела тук

Drag One Fixie
Велосипед с фиксирана предавка и изчистен дизайн. Той тежи едва 10 килограма, а рамката му е направена от алуминий 6061 с доживотна гаранция.

Drag One Fixie

Рамка: A6+, 520 мм, 550 мм
Вилка: U6+
Капли: Handbuilt Double Wall с гуми Continental SuoerSport Plus 700Cx28
Задна главина: Flip Flop
Курбел: Prowheel Hipster 244, 44T
Венец: DNP LY-1016A 16T
Средно движение: Thun GO
Педали: VP-397T
Верига: KMC Z510
Общо тегло на велосипеда: 10,1 кг
Повече за модела тук

Намалението и за трите модела фикси е около 14% и важи до края на месец август. За повече информация Sreambikes.eu и магазините на DragZone в страната.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.