Най-добрите двойни спускания от Вело Линия: 15-16 август

0
 

Сподели

Shares
Вело Линия. Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn
Тодор Киров. Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn

Камерите на Вело Линия и този уикенд бяха на Витоша, за да заснемат спусканията на колоездачите по трасето Бай Кръстьо. Екипът на 360° пък отново ви представя своята селекция от най-добрите видеа от уикенда, както прави в началото на всяка седмица.

Вече пореден уикенд по 500 метра от долната част на маунтин байк трасето са поставени 4 камери с 8 сензора за движение. Те заснемат колоездачите, които искат да станат звездите на новата Вело Линия на Лидл България. Всеки, който иска да направи запис на спускането си, може да мине през системата на старта, която му дава билетче, с което по-късно лесно ще намери видеото си на сайта veloline.bg. Всичко е напълно безплатно. Нещо повече, до Витоша се движат и безплатни автобуси, осигурени отново от Лидл България, с които колоездачите могат да достигнат планината заедно с колелата си.

Вело Линия
Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn

След като миналата седмица видяхме трите най-добри скока, които ни впечатлиха, е време да видим селекцията за 15-16 август, в която сме събрали двойно повече. Редакторите на 360° избраха за вас най-силните попадения с двойни, че и тройни спускания. Ето го нашия топ 3:

14:41 ч. – Двойно спускане с двойно по-големи скокове:

14:34 ч. – Двойно спускане, което се гледа с повишено внимание около 50-ата секунда:

14:02 ч. – Защо да е двойно, като може да бъде тройно:

Ако сте се надъхали вече да запишете и своето спускане, имайте предвид, че камерите на Вело Линия ви очакват всеки уикенд и празничен ден до 13 септември. Специалната селекция на 360° пък ще можете да видите в началото на всяка седмица на 360mag.bg. Ще продължим да ви показваме най-бързите спускания, най-зрелищните скокове и драматични падания, дори най-екстравагантните колоездачни костюми. Затова, скачайте на колелата и към Вело Линия – камерите дебнат за вас.

Лидл България

Повече за Вело Линия можете да научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.