4 х култови модела на Specialized

0
 

Сподели

Shares

Вече сме ви разказвали за колоездачната марка Specialized, превърнала се от шантава идея на млад американец в еталон за качествени велосипеди. Добрата новина е, че четири от най-добрите ѝ модела могат да бъдат открити и в България, по-точно – в магазините на официалния представител на Specialized у нас Bike Center. Представяме ви тази четворна велосипедна поезия в действие, за да й се порадвате и вие, а скоро, надяваме се – и кръстосвайки планини и улици с някой неин представител.

Epic

4 модела на Specialized – в България - Epic
Колелото е многократен световен шампион в крос кънтри маунтин байкинга, спечели и олимпийско злато в Лондон. Предлага се в модели, изработени от въглеродни нишки и от сплав. Има доказаната геометрия на Specialized за колело с 29-цолови гуми, пълно, активно и независимо FSR окачване и е оборудвано с успешния амортисьор Brain, разработен така, че да „чете“ терена и да осигурява идеално каране, независимо дали се изкачваш бързо или се спускаш с висока скорост. Уникалният Brain ви позволява да ускорявате при педалиране все едно карате хардтейл колело (без заден амортисьор), но неравностите на терена активират FSR окачването и Brain за повече контрол.

Stumpjumper

4 модела на Specialized – в България - Stumpjumper
Когато пътеката изисква бързо, ефективно и леко колело, хардтейлът Stumpjumper е насреща. Спечелилият безброй световни титли чистокръвен крос кънтри велосипед се предлага във варианти с рамка от карбонови нишки и от сплав. Агресивната му геометрия позволява прецизно управление при състезателна скорост.

Tarmac

4 модела на Specialized – в България - Tarmac
Tarmac е вашето завършено състезателно колело. Да, точно вашето. Това е единственият велосипед, в който всеки отделен размер е разработен независимо, така че да бъдат постигнати високи характеристики, определени на базата на данни от реалния свят. Затова независимо кой е вашият размер колело, получавате завършено представяне.

Venge

4 модела на Specialized – в България - Venge
Venge е нещо като мозък на учен в тяло на атлет. Аеродинамиката му е вдъхновена от модела Shiv, а здравината е взета от Tarmac. Шосейният велосипед има множество победи в Световната купа. Въглеродната рамка FACT прави теглото му много ниско, а управлението е изключително леко. Изследвания в аеродинамичен тунел показват, че в рамките на 40 км Venge е с 45 секунди по-бързо от Tarmac, което би трябвало да ви подсказва, че това е колело, създадено специално за сериозни състезатели.

Байк Център
Един от магаизните на Байк Център

Велосипедите и компонентите на Specialized можем да намерим в България благодарение на официалния представител на марката за страната – магазини „Байк център“.

кв. Лозенец, ул. Богатица 20
жк. Младост 1, бл. 1А
кв. Редута, ул. Живко Николов 41
кв. Изток, ул. Райко Алексиев 3
кв. Овча Купел бул. Президент Линкълн, бл.107
кв. Люлин, бул. Джавахарлал Неру, бл.752

Онлайн магазин: www.bikescenter.bg
Facebook: Bikes Center

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.