Ендуро състезание на Витоша

0


Дата на събитието: 22.08.2015

Сподели

Shares

Ендуро Витоша

На 22 и 23 август ще се проведе първото ендуро състезание на Витоша. То е част от Българските ендуро серии, които са включени в програмата на Столична община в подкрепа на инициативата „София 2018 – Европейска столица на спорта”. Домакини са Concept Creative, а състезанието ще се проведе със съдействието на Lidl България.

Ендуро състезанията представляват спускане по най-различни терени на няколко етапа. Постигнатите времена от всеки етап се събират в общ резултат за всеки участник, а победител става този състезател, който е преминал през отсечките за най-малко време.

Състезанието Home Mountain Enduro Cup е отворено за всеки, който смята, че може да се справи с различните предизвикателства и който иска да провери докъде достигат собствените му умения. Победителят от надпреварата ще спечели страхотната възможност да участва във финалния кръг на световните ендуро серии, който ще се проведе през октомври във Финале Легуре, Италия.

Общата дължина на трасето ще бъде над 16 км, а участниците ще трябва да го изминат на 4 отделни етапа. Всеки състезател ще бъде разпределен в една от следните категории:

Юноши 15-17
Мъже 18+
Мъже 30+
Мъже 40+
Жени

За да се запишете за участие, попълнете формуляра тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.