Най-добрите скокове от Вело Линия: 8-9 август

0
 

Сподели

Shares
Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn
Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn

Камерите на Вело Линия продължават да дебнат за колоездачи, чиито силни моменти да заснемат по трасето Бай Кръстьо на Витоша. 360° пък дебне за най-добрите видеа от уикенда, които ви представя в началото на всяка седмица.

Ако още не сте разбрали за какво става въпрос – по 500 метра от долната част на маунтин байк трасето са поставени 4 камери с 8 сензора за движение. Те заснемат колоездачите, които искат да станат звездите на новата Вело Линия на Лидл България. Всеки, който иска да направи запис на спускането си, може да мине през системата на старта, която му дава билетче, с което по-късно лесно ще намери видеото си на сайта veloline.bg. Всичко е напълно безплатно. Нещо повече, до Витоша се движат и безплатни автобуси, осигурени отново от Лидл България, с които колоездачите могат да достигнат планината заедно с колелата си.

След като миналия понеделник видяхме трите видеа, които ни впечатлиха най-силно, е време да прескочим на друга тема – скокове, разбира се. Редакторите на 360° избраха за вас най-силните попадения със скокове от уикенда. Ето го нашия WHIP топ 3:

15:56 ч., неделя, 9 август:

Едно изпълнение, което може спокойно да се нарече масов скок:
13:31 ч., неделя, 9 август

16:38 ч., неделя, 9 август:

Ако сте се надъхали вече да запишете и своето спускане, имайте предвид, че камерите на Вело Линия ви очакват всеки уикенд и празничен ден до 13 септември. Специалната селекция на 360° пък ще можете да видите в началото на всяка седмица на 360mag.bg. Ще продължим да ви показваме най-бързите спускания, най-зрелищните скокове и драматични падания, дори най-екстравагантните колоездачни костюми. Затова, скачайте на колелата и към Вело Линия – камерите дебнат за вас.

Лидл България

Повече за Вело Линия можете да научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.