Вело Линия – най-гледаното от седмица 2

0
 

Сподели

Shares
Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn
Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn

Както сигурно сте разбрали, маунтин байк трасето „Бай Кръстьо“ от две седмици е оборудвано с камери, които дебнат за силните моменти на профучаващите колоездачи. Те са там благодарение инициатива на Лидл България, наречена Вело Линия. Камерите са 4, а към тях има и 8 сензора за движение. Всеки, който иска да направи запис на спускането си, може да мине през системата на старта, която му дава билетче, с което по-късно лесно ще намери видеото си на сайта veloline.bg.

В началото на всяка седмица редакторите на 360° избират най-силните видеа от уикенда. В края на седмицата пък ви представяме най-гледаното. Ето ги и трите видеа, които бяха видяни от най-много хора тази седмица:

Първо място:

Второ място:

Трето място:

Останалите видеа можете да видите тук.

Ако искате и вие да бъдете заснети от камерите и след това да видите спускането си, имайте предвид, че можете да го направите всеки уикенд и почивен ден до 13 септември. Устройствата са програмирани така, че да заснемат всяко движение на велосипедиста, минаващ край тях. Включването става чрез инсталация на старта, през която се минава, за да се вземе билет. Всичко е напълно безплатно. Целта на системата на старта е да покаже началния час на спускането и номера, под който по-късно колоездачът да види видеото си на сайта veloline.bg. Селекция от видеа пък можете да видите в началото на всяка седмица в 360mag. Ето какво избрахме за вас от последния уикенд -можете да видите нашия топ 3 тук.

Лидл България

Повече за Вело Линия можете да научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.