Време за раници в K2 Outdoor

0
 

Сподели

Shares

Раниците Lowe Alpine са класика в жанра. Те имат зад гърба си история, започваща още през 1967 г., въвели са немалко иновации, славят се като едни от най-качествените раници и имат фенове по целия свят.

Всичко това едва ли е новина за някого, но онова, с което можем да ви впечатлим е, че раниците в момента са много по-достъпни. През това лято цените им в K2 Outdoor (бившият GO!outdoor) са по-ниски. И за да е още по-хубаво, намалението засяга не само туристическите раници Lowe Alpine, но и чантичките за бегачи и колоездачи Lifeventure. Всичко е на специални летни цени, които са с 15-20% по-ниски.

Моделите в K2 Outdoor, които са намалени, са:

– големи туристически раници за дълги преходи и пътешествия на Lowe Alpine като ALPAMAYO, която събира между 70 и 90 литра багаж, по-компактната ALPINE KAMET с вместимост 65-75 литра, ALPINE DIRAN със същата вместимост и 65-литровата ATLAS.

LOWE ALPINE ALPAMAYO 70-90
LOWE ALPINE ALPAMAYO 70:90

– стандартни раници за преходи, пътувания, дори каране на колело и по-кратки пътешествия като Lowe Alpine ALPINE ECLIPSE 45:55, която може да се нарече мултифункционален модел благодарение на хитрия си, изчистен дизайн и олекотената Lowe Alpine ZEPHYR ND55:65, която тежи едва 1,85 кг.

LOWE ALPINE ECLIPSE 45-55
LOWE ALPINE ECLIPSE 45-55

– раници за по-кратки преходи с вместимост 35-45 литра като четирисезонните Lowe Alpine AIRZONE TREK+ 35:45 и AIRZONE PRO 35:45 и тисезонната с удобен дишащ гръб AIRZONE QUEST 37.

Раница Lowe Alpine Quest, 37 литра - от 219 на 189 лв.
Раница Lowe Alpine Quest, 37 литра – от 219 на 189 лв.

– по-малки раници за еднодневни преходи, бягане, колоездене, катерене, разходки като 12- и 18-литрвия вариант на Lowe Alpine STRIKE. И двете раници са с дишащ гръб от Air-Countour пяна, която минимизира контактната зона.

LOWE ALPINE AIRZONE TREK, 35:45
LOWE ALPINE AIRZONE TREK, 35:45

– чантичките за бегачи и колоездачи, които са с 20% намаление, са LIFEVENTURE BASE RUNNER 1 и BASE RUNNER 2. Те са идеални, не само за тичане, но и за други дейности на открито през топлия сезон. Могат да бъдат използвани самостоятелно или с лека еднодневна раничка. Разполагат с бутилки за вода и отделения за съхранение на вещи.

LIFEVENTURE BASE RUNNER
LIFEVENTURE BASE RUNNER

Всички раници и чантички с намаление в GO!outdoor можете да видите тук, както и ако посетите магазина на бул.„Арсеналски“ 11 в София.

GO!outdoor

Още намаления в GO!outdoor:
Палатки за трекинг
Туристически сандали

K2 Outdoor

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.