Намаление на палатки за планинари в K2 Outdoor

0
 

Сподели

Shares

Магазин K2 Outdoor (бившият GO!outdoor) продължава с добрите цени и предложения това лято. Хубавата новина за всички, които обичат нощите сред природата е, че палатките за трекинг са намалени.

Намаление на палатки за планинари в GO!outdoor

С 30 до 15% по-ниски са цените на палатки с марките Robens и MSR. Те са леки, компактни, имат отлична вентилация и достатъчно пространство за комфортно бивакуване. Създадени са, за да бъдат удобни и леки за носене по време на преходите в планината, а след това да могат да се разпънат бързо и лесно, дори при бушуващи ветрове и дъждове.

Намаление на палатки за планинари в GO!outdoor

Моделите с намаление са дву- и триместни. Най-леките от палатките тежат около 2,5 килограма и побират двама души заедно с багажа им. Такива са ROBENS STARLIGHT 2 (2,4 кг) и ROBENS VERVE 2 (2,6 кг).

Изключително интересна и лека триместна палатка е MSR ELIXIR 3. Тя тежи само 2,53 килограма. Уникалната геометрия на рейките й оптимизира пространството и побира три шалтета без проблем. Адаптивният горен слой пък осигурява перфектни гледки.

MSR ELIXIR 3
MSR ELIXIR 3

Друг интересен модел, който е намален с 30%, е ROBENS OSPREY 2. Тази палатка е за всички, за които теглото е от първостепенно значение. Има голямо предверие за багаж, големи мрежести вентилационни отвори, които се затварят и отвътре и четиристранно закопчаване с цип на вратата. Разпъва се бързо и е много стабилна. Друга неин плюс, който ще оценят всички планинари, е че е изключително устойчива на дъжд и силен вятър. Тествана е успешно на вятър със скорост 168 км/ч.

Освен за трекинг в планината, много от палатките са подходящи и за къмпингуване. Има модели, които да достатъчно комфортни и широки, за да се чувствате добре с тях и край морета и язовири.

GO!outdoor

Всички палатки с намаление в K2 Outdoor можете да видите тук, както и ако посетите магазина на бул.„Арсеналски“ 11 в София.

K2 Outdoor

Още намаления в K2 Outdoor:
Раници и чантички
Туристически сандали

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.