Сандалите Source с летни цени

0
 

Сподели

Shares

Докато температурите навън вървят нагоре, цените в K2 Outdoor (бившият GO!outdoor) слизат отчетливо надолу. Магазинът за екипировка за изследователи започна с намаленията на сандали и хидратация Source.

Сандали Source, GO!outdoor

Израелските туристически сандали, съвсем подходящо за сезона, в момента са с 15% по-евтини. Намалението обхваща голямото разнообразие от модели – дамски, мъжки и детски. Цветовете, размерите и видовете също са в изобилие, а цените започват от 58 лева.

Сандали Source, GO!outdoor

Сандалите Source са с проста конструкция и голяма издръжливост. Те имат здраво сцепление на различни повърхности, включително мокри, държат се добре и на хлъзгави камъни. Създадени са за града, пътувания, за леки преходи, дори за джапане във водата.

Моделите на Source са се превърнали в класика. Те дават перфектната вентилация на краката, като в същото време използват специални антимикробни покрития, които предпазват от неприятни „ухания“.

Освен здрави, с добро сцепление и без лоши миризми, сандалите са, най-важното, удобни. Каишките на глезена и свода на всички модели са независими една от друга и прилягат перфектно на крака. Благодарение на тази конструкция, те лесно се трансформират и в чехли.

Всеки чифт Source върви в комплект с чантичката Eco Logic™ Carry, в която може да се прибере компактно, когато не е на краката ви.

GO!outdoor

Всички намалени модели Source в K2 Outdoor можете да видите тук, както и ако посетите магазина на бул.„Арсеналски“ 11 в София.

K2 Outdoor

Още намаления в K2 Outdoor:
Раници и чантички
Палатки за трекинг

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.