Търси се най-запаленият къмпингар

0
 

Сподели

Shares

Докажи, че си най-запаленият къмпингар. Включи се в играта, снимай и спечели уникални награди точно като за теб:

– Високопроходим автомобил Great Wall H6 или Great Wall Steed за 7 дни
– Гориво от Петрол на стойност 250 лева
– Пълно къмпинг оборудване – палатка, спален чувал, хладилна чанта, барбекю сет
– 18 литра бира Леденика

За хора със свободен дух

Great Wall, Петрол и Леденика стартираха кампания, посветена на хората, които обичат да пътуват, на ентусиастите, на хората, които обичат природата и живота на открито. Тя е за хората с активен начин на живот, за които къмпингуването е страст и носи името „За хора със свободен дух“.

Като компания, произвеждаща високопроходими автомобили, от Great Wall знаят, че за хора със свободен дух, свободата да могат да стигнат до всяка точка, която пожелаят, дори и извън пътя, при всякакви метеорологични условия, е най-ценното. Водени от желанието да предложат уникално преживяване за тези хора, което да достави трайни положителни емоции и летни спомени, 3-те компании организират кампания под надслов „За хора със свободен дух“.

Можеш да спечелиш всичко това, като се включиш във фотоконкурса "За хора със свободен дух" и качиш своята любима лятна снимка със свободен дух
Можеш да спечелиш всичко това, като се включиш във фотоконкурса „За хора със свободен дух“ и качиш своята любима лятна снимка със свободен дух

Кампанията ще премине през два етапа. Първият етап, който стартира от 4-ти август, представлява едно своеобразно предизвикателство към всички, за които къмпингуването е повече от страст – най-запалените къмпингари. Те ще могат да се включат в организирания от трите компании Фотоконкурс, като споделят своя снимка, отразяваща техния свободен дух и радостта от къмпингуването. Наградата, за която ще се борят е къмпинг пакет за двама, включващ палатка, 2 спални чувала, хладилна чанта, барбекю, аксесоари за барбекю и 18 литра бира. И за да е удоволствието още по-пълно, от организаторите добавят към къмпинг пакета и автомобил Great Wall за 7 дни и карта за гориво, от бензиностанции Петрол, на стойност 250 лв.

Фотоконкурсът, който търси „Най-запаленият къмпингар“ ще бъде поместен на фен страницата на Great Wall България и ще продължи до 20-и август 2015 г.

Вторият етап на кампанията „За хора със свободен дух“ стартира с поредица от събития по едни от най-горещите и посещавани къмпинги по Южното Черноморие. Събитията ще са под формата на следобедно плажно парти с много игри и забавления за малки и големи. Стартът на събитията ще бъде даван с пристигането на пикап, пълен с ледено студена бира за всички, които искат да се включат в бира понг турнира или някоя от другите игри.

Повече за условията тук

Началото е на 10 август от къмпинг „ЮЖЕН БРЯГ“. Поканени да се включат в игрите са всички на плажа. Следват събитията на къмпинг „АРАПЯ“ на 11-и август, къмпинг „ЮГ“ на 12-и август, къмпинг „КИТЕН“ – 13 август и събитието за закриване на кампанията ще е отново на „ЮЖЕН БРЯГ“ на 14 август, петък.

За хора със свободен дух

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.