Най-доброто от Вело Линия: 1-2 август

0
 

Сподели

Shares

Камерите на Вело Линия вече дебнат за колоездачи, чиито силни моменти да заснемат по трасето Бай Кръстьо на Витоша.

По 500 метра от долната част на маунтин байк трасето са поставени 4 камери с 8 сензора за движение. Те заснемат колоездачите, които искат да станат звездите на новата Вело Линия на Лидл България. Всеки, който иска да направи запис на спускането си, може да мине през системата на старта, която му дава билетче, с което по-късно лесно ще намери видеото си на сайта veloline.bg.

Вело Линия

 

Всичко е напълно безплатно. Нещо повече, до Витоша се движат и безплатни автобуси, осигурени отново от Лидл България, с които колоездачите могат да достигнат планината заедно с колелата си.

Стани звездата на Вело Линия!

Този уикенд камерите на Вело Линия определено имаха какво да заснемат. И в двата почивни дни колоездачи по трасето не липсваха. Някои се спускаха самостоятелно, други по двойки, тройки, дори четворки, ако броим и туристите. Имаше скоростно прелитащи и плахи играчи. Имаше такива, които се изстрелваха на скоковете, както и други, които деликатно ги заобикаляха. Ако искате да видите всички видеа от уикенда, можете да го направите тук. Ако предпочитате пък селекция, можете да се доверите на редакторите на 360°, които избраха за вас най-силните попадения (без падения) от уикенда. Ето го нашия топ 3:

Тройно спускане + пешеходец (13:50, 2 август):

Един от най-бързите спускачи, както и човекът с най-много записи от камерите (12:49, 2 август):

Скорости и скокове (15:02, 2 август):

Ако сте се надъхали вече да запишете и своето спускане, имайте предвид, че камерите на Вело Линия ви очакват всеки уикенд и празничен ден до 13 септември. Видеата ще бъдат публикувани и на фейсбук страницата на Лидл България, а кратки откъси от тях ще бъдат качени в Instagram с #velolinevideo. Специалната селекция на 360° пък ще можете да видите в началото на всяка седмица на 360mag.bg. Ще продължим да ви показваме най-бързите спускания, най-зрелищните скокове и драматични падания, дори най-екстравагантните колоездачни костюми. Затова, скачайте на колелата и към Вело Линия – камерите дебнат за вас.

Лидл България

Повече за Вело Линия можете да научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.