Градски ездачи

1
 

Сподели

Shares

Колелото, с което кръстосваме града, често се превръща в двуколесно продължение на тялото. Макар и в градски условия, с него навъртаме голям километраж. Освен здраво и удобно, важно е то бъде и забавно, да привлича погледите и да радва и нас самите. Велосипедите в града, все пак, са като дрехите и аксесоарите – с тях изразяваме себе си. Затова и ролята на този вид колела е толкова важна – те ни правят мобилни, усмихнати, здрави.

TREK

Едни от най-популярните, не само градски, но и планински и шосейни велосипеди, неслучайно са на експертите в тази област TREK. Началото на компанията е през 1976 г., а мисията е проста – да създадат най-добрите велосипеди в света. Бърз преглед на моделите, които предлагат и в момента, показва, че постигат целта си, диктуват тенденции, създават иновации.

Всичко това вероятно не е новина за повечето колоездачи, но онова, което много хора не знаят е, че разнообразието на TREK вече е под носа им. От началото на лятото в София работи магазинът DROP IN BIKE, в който можем да намерим богатството на TREK.

Ако искате да се уверите в разнообразието, удобството, стила на колелата TREK, представяме ви няколко подбрани модела велосипеди на марката, с които можете да се развихрите като градски ездачи:

Trek 7.2 FX
Trek 7.2 FX

Trek 7.2 FX е градско фитнес колело. То събира в едно най-доброто от двата стила каране. Има скорости, направени за бързо превключване и създава удобство, дори при по-продължително каране. За модела е характерна леката конструкция за бързо, ефективно и приятно каране. Рамката е изработена от Алфа алуминий, командите са Shimano Altus EF51 с 8 скорости.
Повече за модела можете да научите тук.

Trek 7.3 FX
Trek 7.3 FX

Trek 7.3 FX е опростено фитнес колело за града. То има лека конструкция и пъргавина. Изключително комфортно е благодарение на ергономичното си кормило и добре обмислена геометрия. Конструирано е по начин, който позволява лесно поставяне на различни аксесоари като багажници, калници и др. Рамката е направена от Алфа алуминий, а командите са Shimano EF65 с 9 скорости. С това колело може да се движим по-недалеч и по-бързо с по-малко усилия.
Повече за модела можете да научите тук.

Trek 8.2 DS
Trek 8.2 DS

Trek 8.2 DS е перфектният хибрид за града. Той е взел най-доброто от типичния градски велосипед и приключенското трейл колело. Trek 8.2 DS има лека, здрава алуминиева рамка, която в комбинация с бързите 700c капли, прави колелото изключително пъргаво и приятно за каране. Моделът е оборудван с предно окачване SR Suntour NEX w за по-голям комфорт при каране дори по неравен терен и команди Shimano Altus със 7 скорост. Колелото има възможност за лесно монтиране на багажници и калници.
Повече за модела можете да научите тук.

Trek Shift 2
Trek Shift 2

Trek Shift 2 е колело, създадено, за да бъде удобно. С него карането в града е забавно и лесно. Конструирано е с геометрия, която намалява натоварването при карането, меки дръжки на кормилото, комфортна седалка и предно окачване SR Suntour NEX. Гумите са 26-инчови, широки и стабилни за по-уверено каране.
Повече за модела можете да научите тук.

TREK
drop in logo

Drop IN е в София на ул. “Раковски” 166А. За контакт: 0888 110 645. Drop IN BIKE е в София на ул. „Раковски“ 191Б. За контакт: 02/9800990 и онлайн на dropin-shop.com

Сподели

Shares

1 коментар

  1. С гугъл преводач, продажби не се правят! ;)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.