Стани звездата на Вело Линия

0
 

Сподели

Shares

Долната част на маунтин байк трасето “Бай Кръстьо” вече е оборудва с 4 камери с 8 сензора за движение. Тя очаква колоездачите, които искат да станат звездите на новата Вело Линия на Лидл България. Те могат напълно безплатно да стигнат с велосипедите си от София до Витоша, благодарение автобусите на Лидл, след което, отново без такси, да бъдат заснети по време на спусканията си.

Инсталацията е разположена на ключови места по 500 метра от планинския склон и ще бъде на разположение на колоездачите в продължение на 8 седмици – всеки уикенд и почивен ден. Устройствата на Вело Линия са програмирани така, че да заснемат всяко движение на велосипедиста, минаващ край тях и да запечатат най-силните му моменти. Включването става чрез инсталация на старта, през която се минава, за да се вземе билет. Благодарение на номера, изписан върху билета, по-късно всеки колоездач ще може да види видеото си на сайта veloline.bg.

Видеата ще бъдат публикувани и на фейсбук страницата на Лидл България, а кратки откъси от тях ще бъдат качени в Instagram с #velolinevideo. Специална селекция на 360° пък ще бъде публикувана всяка седмица на 360mag.bg. Ще ви покажем най-бързите спускания, най-зрелищните скокове и драматични падания, дори най-екстравагантните колоездачни костюми.

Повече за Вело Линия можете да научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.