360° уикенд: 31 юли-2 август 2015

0
 

Сподели

Shares

Ние не се оплакваме от летните жеги, но ако вие искате поне малко да избягате от тях, предлагаме ви няколко решения за този уикенд – планинска прохлада, култура на закрито и музика на плажа след залез.

Грабвайте колелото и – към Витоша! Не, не се налага да въртите педали по целия път. Безплатната автобусна линия за колоездачи с начална точка НСА вече е удължена до с. Железница. А оттам и веломаршрутите в Плана са ви на тепсия. През всички летни уикенди и на националните празници до 27-и септември ще се движат и безплатните автобуси за колоездачи от „Хладилника“ и Студентски град до х. „Алеко“.

VeloVitosha 2015
Запознайте и децата с очарованието на планината – заведете ги на някой от приключенските лагери в Югозападна Рила, организирани от ТД „Айгидик“. Смените продължават по 8 дни, а последната завършва на 29-и август. Освен, че ще направят първите си стъпки в планинарството, малките ще се занимават с изкуства, ще учат английски, ще играят и най-вероятно ще са ви много благодарни, като се върнат.

Приключенско училище по планинарство
Снимка: Приключенско училище по планинарство

Организирайте си и вие едно виртуално културно-природно пътешествие с фотографската изложба „Патина. Истории за патина и преображение от село Долен”, част от програмата на Transfiguration Festival. Снимките на Анастас Търпанов са във ФотоСинтезис Арт Център до 5-и август и ще ви подготвят идеално за феста, който ще се вихри в самото родопско село.

transfiguration fest
Ако пък ви влече повече към морето и вечерния му бриз, защо не го съчетаете с музика? И не от кого да е, а от Everlast, на когото явно му харесва в България, защото сега идва за втори път. Концертът му е на плажа на къмпинг „Каваци“ на 31-и юли, а от родна страна ще го подгряват Odd Crew (в акустичен вариант), Jeremy? и Dayo.

Everlast@Kavaci

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.