24-часов маратон по планинско колоездене

0


Дата на събитието: 05.09.2015

Сподели

Shares

Сигурно сте чували познати да казват, че им е толкова кеф да са на две гуми, че могат да не слизат от колелото. Е, ако се сещате за някого, който е изричал това, предложете му да участва в 24-часовия маратон по планинско колоездене (или отидете да се пробвате сами).

24-часов планински веломаратон край Хисаря

За девети пореден път Велоклуб „Крива спица” организира състезание от такъв тип, в което всеки, уверен в себе си колоездач, може да провери собствените си възможности, издръжливостта и уменията си.
24-часовият маратон ще се проведе на 5-и и 6-и септември в полите на Средна гора край село Мътеница, а всички желаещи могат да участват в някоя от трите категории по избор:

Индивидуални състезания (соло-мъже и соло-жени) – в тази категория участниците трябва да изминат цялото трасе, от началото до края, сами.

Двойки – отбори от по двама колоездачи (без значение от пола) преодоляват препятствията, които им поднася гората, терена и времето.

Отборни щафети – от двама до четирима състезатели в отбор, които се състезават един след друг и се стремят да направят повече обиколки от конкурентните тимове.

Победители във всяка категория са участниците, които са направили най-много обиколки за 24-часа по 11-километровото трасе.

Състезанието започва в 13:00 часа на 5.09 и приключва по същото време на следващия ден. За всички, които имат желание да се включат, записването започва на 17.08 в 00:00 часа на сайта на Велоклуб „Крива спица”.

Наградите пък, за които ще се борят колоездачите, поддръжката и удобствата, са осигурени от Decathlon, Velocity.bg, Bikelab.bg, High5 и IVTEC.

24-часов веломаратон

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.