Полицаи на колело

5
 

Сподели

Shares

Полицаи на колело - София
Ако сте се разхождали скоро из Борисовата градина или Южния парк, сигурно сте забелязали едни момчета в сини униформи, яхнали колела. Това са служителите на Общинската полиция, които вече трето лято патрулират в парковете. Велопатрулите обикалят между 8:30 и 19:30 ч. Полицаите на колела обикновено охраняват и велошествията в София.

Полицаи на колело - София
Полицейските велосипеди не са какви да е, а марка BMW. Както обикновено, в интернет вече се разрази лека полемика относно цената им. Ние няма да вземаме страна в тази дискусия, само ще кажем, че карането на колело във всичките му форми и от всеки може само да ни радва, а когато с него се извършва и общественополезна дейност, още по-добре.

Полицаи на колело - София
Полицаи на колело - София

Сподели

Shares

5 КОМЕНТАРИ

  1. Живеем в абсолютен цирк. Вече имаме и свине на колела.

  2. Клета ориенталска комплексарщина. Свършиха се българските производители на велосипеди, че трябваше да им поръчаме BMW с посредствена окомплектовка по 2000 лв бройката? Сега, сигурно като има емблема на BMW велосипедът сам ще се върти и ще е два-три пъти по-бърз от обикновените велосипеди с марка Cross примерно, нали?

  3. Почти 2400лв струва тази измишльотина.
    Дори да не е Крос или Драг, то за тези пари се купуват 3 RAM-a, които бас ловя, че по нищо няма да отстъпят на тези брандирани боклуци.
    Но защо да тласкаме българското производство напред, като може да си дадем парите на германците…

  4. Вероятно държавате не е платила и стотинка за тези колелета…Имаме договор с БМВ от доста години.По принцип подаряват по едно от тези при покупка на БМВ 3-та серия, а в България има доста патрулни автомобили с тази марка…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.