Бивакуването – или на хотел с безброй звезди

0
 

Сподели

Shares
Меглена Василева
Меглена Василева. Снимка: Яне Голев

Хората, които решихме да ви представим в къмпинг темата на брой ЛЯТО 2015 на списание 360°, са на пръв поглед доста различни, но всъщност има едно нещо, което ги обединява. Всички те са намерили спокойствието и свободата, които дава почивката сред природата. Открили са щастието от това да заспиваш под звездите и да се будиш с първите слънчеви лъчи.

Бранислав. Снимка: Яне Голев
Бранислав. Снимка: Яне Голев

Според тълковния речник, бивакът е място извън селище с палатки, предназначени за временно ползване от военни или туристи. За тези хора обаче бивакът е мястото, където намират удоволствието от почивката и приключението, където предизвикват и търсят лимита на възможностите си, където се събират с цялото си семейство, за да прекарат малко време наистина заедно и където се раждат спомените им.

Снимка: Яне Голев
Жоро, Жени и Леда. Снимка: Яне Голев

Някои от тях тепърва прохождат в къмпингуването, други отдавна са открили непретенциозната свобода на това сам да решиш къде и кога да опънеш палатката си, да спреш кемпера си или просто да легнеш под звездния небосклон.

Снимка: Яне Голев
Семейство Стефанови. Снимка: Яне Голев

Какво ги е накарало да предпочетат бивакуването пред румсервиза на хотела – разказват Бранислав, семейство Стефанови, Леда, Жоро и Жени, и Меглена Василева.

ВИЖ ОЩЕ:

БИВАКУВАНЕТО или на хотел с безброй звезди: Бранислав
БИВАКУВАНЕТО или на хотел с безброй звезди: Леда, Жоро и Жени
БИВАКУВАНЕТО или на хотел с безброй звезди: семейство Стефанови
БИВАКУВАНЕТО или на хотел с безброй звезди: Меглена

Статията „Бивакуването – на хотел с безброй звезди“ е част от брой ЛЯТО 2015 на Списанието. За да се снабдите със стари броеве, свържете се с нас за повече информация как може да ги получите. А за да не пропускате брой в бъдеще – най-добре се абонирайте.

Списание 360°, Лято 2015

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.