Форум за опазване на незастроените плажове

0


Дата на събитието: 20.07.2015

Сподели

Shares

плаж

На 20.07.2015 (понеделник) в Бетахаус, София ще се проведе граждански форум „Участие за природа”.

Участие във форума могат да вземат всички неправителствени организации или граждански групи, работещи по някоя от следните теми: опазване на последните незастроени плажове по Българското Черноморие, зелена градска среда, законност и ефективност в политиките за управление на отпадъците.

Целта на форума е участниците да споделят опита си, успехите или трудностите, през които са преминали. По този начин организациите ще обменят идеи и ще потърсят начини за предприемане на мерки, които да подобрят работната ефективност. Освен това на форума ще бъдат обсъдени най-ефективните механизми за гражданско участие, а отделните групи ще имат възможност да се запознаят помежду си и да обсъдят стратегии за общи действия.

„Участие за природа” ще се проведе в две части. В първата ще бъдат представени участниците и целите на срещата пред медии и ще бъде проведена дискусия относно механизмите за гражданско участие. Втората част е затворена за външни лица, а участниците ще проведат дискусии по работните теми и ще обменят опит по групи.

Повече информация можете да получите на страницата на форума или на сайта на Българска фондация Биоразнообразие.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.