Сандали Source Stream – за изследователи

0
 

Сподели

Shares

Source Stream са леки и удобни сандали с трислойна подметка и антимикробно покритие. Моделът се е превърнал в класика и годините тестване във всякакви условия доказват защо.

Сандали Stream

Сандалите са с проста конструкция и голяма издръжливост. Тройната подметка се състои от горен антибактериален, среден омекотяващ и долен слой, осигуряващ добро сцепление при различни терени, включително мокри. Антимикробен агент в горния слой поддържа краката сухи и предотвратява миризмите. В подметката е използвана и технологията A.R.T. (Advanced Rubber Technology). Чрез уникалната каучукова смес в горната част се осигуряват добро сцепление и вентилация.

Сандали Stream

Освен здрави, сандалите са и удобни. Каишките на глезена и свода са независими една от друга и прилягат перфектно на крака. Благодарение на тази конструкция, сандалите лесно се трансформират в чехли.

Когато сандалите не са краката ви, можете да ги приберете компактно в чантичката Eco Logic™ Carry, която е включена в комплекта.

Цената на модела Stream е 129 лв. Повече за него и други сандали от Source можете да научите от тук.

Go!Outdoor

Stream, както и други модели на марката Source, можете да намерите в K2 Outdoor (бившият GO!outdoor) – магазинът с екипировка за изследователи. Физически той се намира на бул.„Арсеналски“ 11 в София, а виртуално на GoOutdoor-bg.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.