Приключение със сал по Дивия Дунав

  0
   

  Сподели

  Shares

  Да приключенстваш на борда на сал из някои от най-дивите, непознати части на българския Дунав, да акостираш на необитаеми острови и пясъчни коси, да се насладиш на залеза от реката и всичко това да бъде подарък за теб.

  Това е наградата, който СНЦ „Сдружение за развитие на туризма в региона на Тутракан“ иска да даде на един от читателите на 360°.

  Сал Дивият Дунав

  За да си спечелите дунавското приключение със сал, трябва само да споделите в коментар под снимката във фейсбук кое място в района на Тутракан искате да посетите и защо. Крайният срок е полунощ на 26 юли.

  Наградата е еднодневно приключение със сал за двама по Дунава в района на Тутракан с осигурен плаване, екипировка и опитен водач, който добре познава реката. Месеците, в които може да се направи плаването, са август и септември с потвърждение минимум една седмица предварително.

  Сал "Дивият Дунав"

  Повече за Тутракан, дивият Дунав и приключенията, които могат да ви осигурят, можете да научите от статиите:
  Дивият Дунав: из региона на Тутракан
  Дивият Дунав: природа и потайности
  Дивият Дунав: събития край реката
  Със сал по Дивия Дунав

  Тутракан

  СНЦ „Сдружение за развитие на туризма в региона на Тутракан“, тел. 0892 212817, 0897 771259, e-mail: office@tutrakan-tourism.eu
  www.tutrakan-tourism.eu
  Fb: https://www.facebook.com/tourism.tutrakan

  С финансовата подкрепа на Европейския фонд за рибарство и Република България, чрез „Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство“ 2007-2013 по проект „Създаване на нови туристически продукти в общините Тутракан, Сливо поле и Главиница за устойчиво развитие на екологичен и риболовен туризъм” Сдружение за развитие на туризма в региона на Тутракан е разработило дълъг над 50 км комбиниран маршрут за пешеходен, велосипеден и воден туризъм.

  Сподели

  Shares

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведи твоят коментар!
  Моля, въведи твоето име тук.