Приключение с каяк по дивия Дунав на Тутракан

0


Дата на събитието: 26.07.2015

Сподели

Shares

Да приключенстваш с каяк из някои от най-дивите, непознати части на българския Дунав, да акостираш на необитаеми острови и пясъчни коси, да се насладиш на залеза от лодката и всичко това с екипировка и водач специално за теб.

Приключение с каяк по дивия Дунав на Тутракан

Това е подаръкът, който СНЦ „Сдружение за развитие на туризма в региона на Тутракан“ иска да направи на един от читателите на 360°.

greben pohod ba Dunav

За да си спечелите дунавското каяк приключение, трябва само да споделите в коментар под снимката във фейсбук кое място в района на Тутракан искате да посетите и защо. Крайният срок е полунощ на 26 юли.

Дивият Дунав

Наградата е еднодневно каяк приключение за двама по Дунава в района на Тутракан с осигурени лодка, екипировката за гребане и водач, който добре познава реката. Месеците, в които може да се направи плаването, са август и септември с потвърждение минимум една седмица предварително.

Повече за Тутракан, дивия Дунав и приключенията, които могат да ви осигурят, можете да научите от статиите:
Дивият Дунав: из региона на Тутракан
Дивият Дунав: природа и потайности
Дивият Дунав: събития край реката
Със сал по Дивия Дунав

СНЦ „Сдружение за развитие на туризма в региона на Тутракан“, тел. 0892 212817, 0897 771259, e-mail: office@tutrakan-tourism.eu
www.tutrakan-tourism.eu
Fb: https://www.facebook.com/tourism.tutrakan

С финансовата подкрепа на Европейския фонд за рибарство и Република България, чрез „Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство“ 2007-2013 по проект „Създаване на нови туристически продукти в общините Тутракан, Сливо поле и Главиница за устойчиво развитие на екологичен и риболовен туризъм” Сдружение за развитие на туризма в региона на Тутракан е разработило дълъг над 50 км комбиниран маршрут за пешеходен, велосипеден и воден туризъм.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.