VELLO – иновация Made in BG

1
 

Сподели

Shares

Запознайте се с един иновативен байк проект. Той е създаден от българин и вече спечели награда Reddot Best of the Best. Проектът се нарича Vello Bike и представлява компактно градско сгъваемо колело.

VELLO - иновация Made in BG
Снимка:designboom.cоm

Освен със изискания си външен вид, постигнат благодарение на хромираните елементи и изчистената линия, Vello Bike впечатлява с възможностите, които показва на пътя. To е изключително леко и удобно, а бързината, маневреността и стабилността го превръщат в идеалния градски велосипед.

VELLO - иновация Made in BG

VELLO - иновация Made in BG

Това колело е подходящо както за кратки, така и за дълги маршрути. 20-инчовите му гуми позволяват бързо спиране и тръгване, което е изключително полезно при придвижване в градската джунгла.

VelloBike
Снимка:designboom.cоm

Сгъваемият механизъм пък позволява колелото лесно да бъде качвано в градския транспорт или асансьори, или безпроблемно да бъде пренасяно в багажника на автомобил. Без да се налага да използвате каквито и да било инструменти, можете да свиете размера на Vello Bike наполовина и след това отново да го разгънете за секунди.

Дизайнер на проекта е Валентин Водев, а велосипедът е произведен независимо посредством Crowdfunding.

VELLO - иновация Made in BG

Байк иновациите са са тема, която ни вълнува и радва. За това и в брой ЛЯТО 2015 на списание 360° й отделихме заслужено и немалко място. В броя ви разказхме за AERO Байк, колело с уникална дървена рамка и Halfbike – „полуколелото”, създадено от младите и талантливи момчета от Koleliniq, което успя да събере над милион долара чрез Kickstarter. Нямаше как да подминем и най-бързия велосипед в света – Varna, създаден отново от българин – Георги Георгиев. Ако искате да се снабдите със стари броеве от списанието на преференциална цена – свържете се с нас да се уточним как да ги получите. А за в бъдеще, най-добре се абонирайте, толкова е лесно.

Списание 360°, Лято 2015

Сподели

Shares

1 коментар

  1. как да се промоцира това като няма представителство и менажиране , на как ви цени ще се продава и дали ще стане наистина хит във велосипедите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.