Дизела и началото на едно приключение

0
 

Сподели

Shares

Сигурни сме, че все още не сме видели най-доброто и най-вълнуващото от големия наш ориентировач. От Renault България явно също мислят така, защото избраха именно Кирил Николов – Дизела за посланик на Kadjar, най-новия кросоувър на марката. Това ще е автомобилът, който Кирил ще използва за подготовка и участие в състезанията през предстоящата година.

Renault Kadjar и Кирил Николов-Дизела
Renault Kadjar и Кирил Николов-Дизела

Сътрудничеството има за цел да популяризира авантюристичния дух на Kadjar и да подкрепи спортните изяви на Дизела. Името KADJAR се състои от сричките KAD- и –JAR. KAD черпи вдъхновениe „quad” или от света на ATV-тата, a JAR – от френските думи за маневреност (agile) и изникване внезапно от някъде (jaillir). Произношението и изписването на името придават екзотично усещане, което навява бягство от тълпата и откриване на нови предизвикателства.
А бягство от тълпата и откриване на нови предизвикателства – това е ежедневието на Кирил Николов – Дизела. Непрекъснато стремящ се да достига границите на възможностите си и пълен авантюрист – точно затова Renault избра именно Дизела за идеалния посланик на Kadjar.

Специално за лансирането на Kadjar в България, Renault засне видео клипове с участието на двете звезди.

Renault ще подкрепи всички състезания на Дизела през предстоящата година, като му предостави Kadjar, за да се подготвя лесно и безпроблемно, достигайки до маршрутите, на които тренира или се състезава. Едно от най-големите предизвикателства за Дизела тази година е, че отново ще се опита да постави върхово постижение, като премине по цялото било на Стара планина, от връх Ком до нос Емине, само за 5 дни. Renault Kadjar ще бъде спътник на Дизела по време на подготовката за изпитанието и ще го следва неотлъчно през петте дни.

Renault Kadjar и Кирил Николов-Дизела
Renault Kadjar и Кирил Николов-Дизела

Във връзка с лансирането на партньорството между двамата авантюристи, Renault организира игра под наслов „Открий приключението с DISL & Renault Kadjar”. Всеки, който тества Kadjar в дилърствата на Renault в България в периода 13 юли – 29 октомври 2015 г., може да попълни талон за участие в томбола. Голямата награда е възможността Кирил Николов – Дизела да бъде персонален треньор на победителя за един месец.

За Renault Kadjar

KADJAR e първият кросоувър на Renault в С-сегмента. Renault KADJAR изпъква чрез своя издължен, атлетичен външен стил. В същото време, интериорът му е едновременно спортен и изтънчен, благодарение на качеството на използваните материали и вниманието към детайлите в интериора. SUV, комби и седан, обединени в едно, KADJAR разполага с всички качества, изисквани за един истински кросоувър:
—Добро пътно поведение на всякакви настилки, благодарение на подобрено сцепление и щедър 200-милиметров просвет;
— Интуитивна модуларност и просторен багажник, чиито обем от 472 дм3 VDA (527 литра) се нарежда сред най-големите в сегмента;
— Комфортно и безгрижно шофиране, благодарение на многобройни системи за подпомагане на шофирането.

KADJAR е оборудван с новия R-Link 2 таблет, предлагащ интуитивна и персонализирана свързаност. Предлага две версии с 2 или 4 задвижващи колела, като някои версии ще бъдат оборудвани и със системата Extended Grip. KADJAR вече се доказва като ефикасен кросоувър със своя 110 к.с. дизелов двигател, който отделя само 99 г/км емисии СО2. Оборудван с механична скоростна кутия или с автоматична ЕDC трансмисия с двоен съединител, този двигател поставя KADJAR на топ ниво в сегмента по отношение на СО2 емисии.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.