Lowe Alpine – неподвластни на времето и природата

0
 

Сподели

Shares

Lowe Alpine е марка за раници, която е малко вероятно човек да не е срещал, ако е имал досег с планински преходи, трекинг и къмпингуване. Международната компания, стартирала в Колорадо, САЩ, има зад гърба си история от 1967 г. насам. Нейни създатели са двама братя катерачи, разбира се, с фамилия Lowe. Те искали да направят най-добрите раници за гърбовете си, в които да могат да носят въжета и карабинери, но и да пътуват целогодишно. Така братята стигат до иновативното мислене, които и до ден днешен прави Lowe Alpine един от най-качествените раници в света и дърпа компанията напред. Няма да бъде преувеличено, ако се каже, че Lowe са провокирали революция при раниците с изцяло новите си подходи, които използват. Сред най-интересните нововъведения на марката са дишащата водоустойчива системата Triplepoint Ceramic и Advanced PARALUX System, създадена за максимално удобство на гърба, без запаряване.

Lowe Alpine

Моделите на Lowe Alpine, които можем да намерим в момента продължават да бъдат иновативни, да разчупват стереотипи при материите и дизайна. От типичните туристически раници за преходи (с вместимост 60 до 80 литра), тези за еднодневни разходки и по-кратки трекинги (20-35 лира) до малките градски раници (около 20 литра) и чантичките за кръст, всичко с марката Lowe Alpine носи гарантираното качество на марката. Сред по-интересните модели, които можем да намерим в България са:

За дълги преходи – ALPAMAYO

Създадена за дълги преходи и пътешествия, Alpamayo съчетава изключително лека и издръжлива материя с уникална конструкция. Резултатът – перфектно прилягане към гърба и кръста, стабилност и удобство, независимо колко дълъг е денят ви. С широко и лесно достъпно предно отделение, плюс полезни елементи като разтегливи джобове за бутилки, покривало срещу дъжд и държачи за щеки.

LOWE ALPINE AXIOM ALPAMAYO
LOWE ALPINE AXIOM ALPAMAYO

>Капацитет: 70-90 литра
Тегло: 2.60 кг

Повече за Alpamayo ще научите тук.

За трекинг – AIRZONE TREK

Класическа раница за преходи и пътувания. Основният материал използван при нея е Fabric N6.6 210D Mini Rip. Подходяща е за всеки сезон, напълно регулируема и изключително удобна. Предлага се в три различни цвята.

LOWE ALPINE AIRZONE TREK, 35:45
LOWE ALPINE AIRZONE TREK, 35:45

Капацитет: 35-45 литра
Тегло: 1.62 кг

Повече за LOWE ALPINE AIRZONE TREK ще научите тук.

За града и на път – ALPINE HELIX 22

HELIX 22 е част от стилната гама Helix. Тя съчетава модерен естетически външен вид с практическото приложение. Раницата се предлага в няколко варианта със смели цветове и функционален дизайн. За да бъде още удобна, тя е снабдена с джобове за бутилки, има свирка на гръдната осигуровка и е съвместима със система за вода.

LOWE ALPINE HELIX 22
LOWE ALPINE HELIX 22

Вместимост: 22 литра
Тегло: 0.522 грама

Повече за LOWE ALPINE HELIX 22 ще научите тук.

Чантичка за кръст MESA

MESA е нова версия на отдавна наложения „beltpack“ – любим на бегачи, колоездачи и хората, които обичат да пътуват.

LOWE ALPINE MESA
LOWE ALPINE MESA

Вместимост: 6 литра
Тегло: 0.17 кг

Повече за LOWE ALPINE MESA MESA ще научите тук.

Раниците Lowe Alpine и много други продукти на SALEWA, DYNAFIT, DYNAFIT, K2, BLACK DIAMOND, ICEBREAKER, HIGH PEAK, PRIMUS и много други можете да намерите на Adventuresport-bg.com и в магазина на бул. „Черни връх“ 84.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.