От шосето до градските улици

0
 

Сподели

Shares

TREK определено са експерти в колелата. Началото на компанията е през 1976 г., а мисията е проста – да създадат най-добрите велосипеди в света. Те имат богата гама градски, шосейни, планински и детски колела, както и велоаксесоари и облекло.

Всичко това вероятно не е новина за повечето колоездачи, но това, което много хора не знаят е, че разнообразието на TREK вече е под носа им. От началото на лятото в София работи магазинът DROP IN BIKE, в който можем да намерим богатството на TREK.

Едни от най-интересните, иновативни модели, в които експертите на TREK са развихрили въображението си, са шосейните колела на марката. Те са бързи, леки, минималистични. През последните години много добре навлизат не само по шосетата, но и по улиците на града.

Trek Domane 4.3 C
Trek Domane 4.3 C

Trek Domane 4.3 C е шосеен велосипед, който дава невероятен комфорт и стабилност. Той е с IsoSpeed система. С него можете безпроблемно да се носите по павираните улици на града и да пресичате трамвайни релси. Силата на този велосипед обаче се усеща най-отчетливо, когато се стигне до изкачвания.
Повече за Domane ще научите тук.

Trek 1.1 C H2
Trek 1.1 C H2

Trek 1.1 C H2 е по-бюджетен вариант на шосеен велосипед, с който обаче няма да спестите от комфорта си. Той е лек, рамката му е направена от Alpha алуминий, и е снабден с екстри каквито само TREK и Bontrager могат да осигурят.
Повече за Trek 1.1 C H2 ще научите тук.

Trek Emonda ALR 5
Trek Emonda ALR 5

Trek Emonda ALR 5 е за минималистите, хората, за които всеки грам е важен. Колелото дава перфектен баланс между ниско тегло и стабилност. Рамката му е направена от сериите Alpha 300 алуминий, което я прави ултралека.
Повече за Emonda ще научите тук.

Trek Crockett 5 Disc
Trek Crockett 5 Disc

Trek Crockett 5 Disc е за изкушените от скоростта. Велосипедът, макар и да е неудържим по пътищата, не е тип шосейка, а е Циклокрос. Той се използва за отделен стил в колоезденето, който представлява каране по пресечен терен. Разликата с шосейните колела е главно в гумите, които се доближават повече до тези за планински велосипед и задължително имат дискови спирачки. Trek Crockett е с геометрия, разработена за най- бързите състезатели в света. Този велосипед ще ви даде бързо, гладко и стабилно каране.
Повече за Crockett ще научите тук.

Madone 9.9
Madone 9.9

Madone 9.9 е емблематичен шосеен модел на Trek за ценители. Той претърпя обновяване, за да се превърне в перфектната машина и се появи на пазара в нова светлина буквално преди броени дни. Madone 9.9 все още не се предлага в България, но това не ни пречи да се възхитим на перфекционизма, който е приложен в създаването му. И както казахме, това колело е за ценители – в момента то струва 12 599 долара, а защо – можете да разберете от тук.

TREK

drop in logo

Drop IN е в София на ул. “Раковски” 166А. За контакт: 0888 110 645. Drop IN 2 е в София на ул. „Раковски“ 191Б. За контакт: 02 9800990 и онлайн на dropin-shop.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.