GoPro Hero4 Session – новата героично малка камера

0
 

Сподели

Shares

50% по-малка и 40% по-лека – GoPro Hero4 Session комбинира ултра компактен водоустойчив дизайн с контрол, осъществяван от един бутон, за просто и същевременно мощно заснемане на живота.

GoPro Hero4 Session
GoPro Hero4 Session

Основният фактор в заснемането на едни от най-завладяващите и поглъщащи видеа, с гордост представя HERO4 Session –най-малката, лека и най-удобната GoPro камера досега. 50% по-малка и 40% по-лека от най-добре продаваните GoPro камери HERO4 Black и Silver, HERO4 Session съчетава отличеното с Награда Emmy® представяне и качество на заснемане на GoPro в един нов фактор с малки размери. Предимства на HERO4 Session са здравият, водоустойчив дизайн, който елиминира нуждата от допълнителна защитна кутийка и един бутон, който осигурява улавянето на поглъщащи снимки и видеа по-бързо и удобно от когато и да било. HERO4 Session е съвместима с всички GoPro аксесоари и ще бъде на пазара на 12 юли 2015. Търсете при официалните GoPro дилъри в страната на цена от 849 лв.

„С HERO4 Session предизвикахме себе си да направим възможно най-малката, лека и удобна GoPro камера,“, казва Николас Уъдман, основател и СЕО на GoPro.„HERO4 Session комбинира най-доброто от нашето ноухау в инженерния и потребителски опит, за да създадем най-удобното решение за заснемане на живота досега“. Уъдман добавя „Много съм развълнуван от пускането на HERO4 Session, защото сега най-накрая ще мога да използвам моята на публични места!“

HERO4 Session заснема видео с качество на картината 1080р60, 720р100 и 1440р30 и 8 мегапикселови снимки в Single, Burst и Time Laps режими. Камерата включва много от вече познатите иновативни функции на най-добре продаваните GoPro камери – HERO4 Black и Silver, включително SuperView™, Protune и Auto Low Light режимите на заснемане. GoPro App иSmart Remote предоставят широк избор от възможности за контрол и настройки.

Употребата на HERO4 Session е много лесна. С кратко задържане на бутона за включване, камерата стартира и заснемането на видеото започва автоматично. По-дълго задържане на бутона, включва камерата и тя влиза в режим на Time Laps. Повторното натискане на бутона, спира снимането и изключва камерата.Простотата на един бутон улеснява и подобрява улавянето на точните моменти, докато се случват.

HERO4 Session e направена в съответствие със стандартите на GoPro за здравина и е водоустойчива до 10 метра дълбочина.Включва и здрава рамка, която е съвместима с разширяващия се брой аксесоари. Иновативната система на двойния микрофон, има възможността за динамична смяна на записващия микрофон, за да се намаля шума при движение. HERO4 Session драстично увеличава качеството на звука при записи под вода, благодарение на водоустойчивия си дизайн, който елиминира нуждата от отделна водоустойчива кутийка.

„В GoPro качеството на звука е също толкова важно, колкото качеството на картината, затова сме много развълнувани за напредъка, който имаме със звука при HERO4 Session. Невероятно е какво може да улови това малко GoPro.“, отбелязва Уъдман.

GoPro Hero4 SessionHERO4 Session:
• Невероятни видеа с качество1080р60 и 720р30
• Водоустойчивост до 10 м, като не е необходима отделна водоустойчива кутийка
• Лесен контрол от един бутон – кратко задържане на бутона включва камерата и започва записване на видео, продължително задържане на бутона включва камерата и започва заснемането на снимки в режим Time Laps
• Снимки в режими Single, Burst Time и Lapsс качество 8МР
• Съвместима с всички GoPro аксесоари и приставки
• Системата с двоен микрофон улавя по-добър звук по време на водни и ветровити спортове
• Вградените WiFi и Bluetooth дават възможност за лесно свързване с GoPro приложението и дистанционното
• Автоматичното завъртане на екрана по време на снимане осигурява правилно ориентирана картина
• Включва стандартните и умалени приставки за по-широки възможност при монтиране на камерата
• Включва и нова приставка Ball Joint Buckle

Официалният вносител на GoPro за страната е XCoSports България. Повече можете да научите тук.

GoPro Hero4 Session
Снимка: brunchnews.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.