CG Fun Camp България 2015

0
 

Сподели

Shares

Седрик Грасия – една от иконите на планинското колоездене, направи тренировъчен лагер в Боровец. Какво се случи и как той предаде от нечовешкия си опит, ни разказа Георги Даскалов от Bikeporn.

Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn
Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn

Тренировъчният лагер на легендата Седрик Грасия се получи страхотно! Без съмнение това бе едно от по-интересните събития в България за този сезон и на 4-ти и 5-ти юли много байкъри пристигнаха в Боровец дори само за да се запознаят със Седрик и да го видят как кара.

За участниците в лагера освен това имаше и много каране по предизвикателни трасета, тонове усвоено ноу-хау за всички аспекти от карането, че дори и нелошо парти в събота вечерта – програмата беше наситена!

Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn
Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn

От името на целия екип на Borovets Mountain Bike Park искаме да кажем едно огромно “благодаря” на Седрик, неговия испански партньор и стар наш познайник Джорди Баго, както и момчетата от Enduro Warriors / Bike Ventures, които ръководеха протичането на лагера. За нас беше чест да сме домакини на такова събитие!

Още снимки и байк истории ще намерите в Bikeporn, но ще трябва да ви разочароваме – колелата са повече от порното на този сайт.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.