Go ROLLERBLADING с VertiGO

0
 

Сподели

Shares

Всичко от света на кънките открай време е събрано на едно място в София – в магазин VertiGO на ул. “Крум Попов” 26 в Лозенец. Там, в малкия магазин на ъгъла, се помещават абсолютно всички видове кънки, за всякакво каране – от агресив, през грациозен фрийстайл, разцъкване в парка или фитнес до кънки на лед.

VertiGOМагазинът е създаден през 2007 г. и е единствен по рода си за България. В него, освен да се сдобиете с качествени кънки и всичко, което ги съпътства – като протектори и аксесоари, ще намерите много повече – истински кънкьори, влюбени в този спорт и силата, която ги движи напред. Те ще ви помогнат да изберете най-подходящото за себе си, ще ви насочат към добрите места за каране, а след това може и да дойдат с вас в парка. Все пак VertiGO не е само магазин. Той е носител на тази култура и като такъв си партнира с първата школа за кънки в България – училище DISASTER.

VertiGO

Уроците се провеждат всяка неделя в парк Заимов в София, където малки и големи имат възможността да се научат да се пързалят напълно безплатно с най-добрите инструктори в България.

VertiGO

VertiGO е основен и ексклузивен представител на култовата марка POWERSLIDE, но в магазина ще намерите и продукти на SEBA, USD, Razors, REMZ Kizer, Undercover, Xjado, REMZ, Matter, както и най-новото от българските стрийт брандове GOLOKA и Dlirium.

Сега остава да последвате призива на Vertigo и да скачате на кънките – GO ROLLERBLADING!

София, ул.Крум Попов 26 в Лозенец
Vertigo-skates.com
FB: Vertigo Skates

VertiGO

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.