Сандали Hurricane XLT от Teva – дори и в планината

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Кой каза, че на планина е задължително да се ходи с обувки? За тази цел Teva са измислили Hurricane XLT.

Hurricane XLT са едни от най-популярните сандали на Teva, който приканва да захвърлим тежките обувки в килера поне за лятото. Как става този „номер“?

Сандали Hurricane XLT

 

Специалната технология Shoc Pad, използвана при направата на Hurricane XLT, предпазва петата и в съчетание с по-дебелата подметка „обира“ ръбове, камъчета и неравности, като осигурява максимален комфорт дори на дълги разстояния. Сандалът поема от тежестта, без тя да се предава на ходилото и така предпазва крака от натрупване на допълнителна умора.

Съвет от Camouflage.bg:

В градски условия сандалите лесно добиват неприятна миризма – изплакнете ги вечер с течен сапун и хладка вода, за да спестите на себе си и на околните кофти усещания

Част от иновативните дизайнерски елементи, използвани при Hurricane XLT, е и Durabrasion Rubber™ – подметка за трайно сцепление, която „надгражда“ базовия Hurricane 3. Пробвайте се веднъж на някой по-лек преход – като нищо да се зарибите по „сандалуването“.

Цена: 129,90 лв.

Повече за сандалите тук

Сандалите Hurricane XLT от TEVA можете да намерите в магазина на Camouflage на адрес София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58 или да поръчате онлайн на Camouflage.bg.

Магазин Camouflage.bg
Магазин Camouflage.bg

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.