Сандали Hurricane XLT от Teva – дори и в планината

0
 

Сподели

Shares

Кой каза, че на планина е задължително да се ходи с обувки? За тази цел Teva са измислили Hurricane XLT.

Hurricane XLT са едни от най-популярните сандали на Teva, който приканва да захвърлим тежките обувки в килера поне за лятото. Как става този „номер“?

Сандали Hurricane XLT

 

Специалната технология Shoc Pad, използвана при направата на Hurricane XLT, предпазва петата и в съчетание с по-дебелата подметка „обира“ ръбове, камъчета и неравности, като осигурява максимален комфорт дори на дълги разстояния. Сандалът поема от тежестта, без тя да се предава на ходилото и така предпазва крака от натрупване на допълнителна умора.

Съвет от Camouflage.bg:

В градски условия сандалите лесно добиват неприятна миризма – изплакнете ги вечер с течен сапун и хладка вода, за да спестите на себе си и на околните кофти усещания

Част от иновативните дизайнерски елементи, използвани при Hurricane XLT, е и Durabrasion Rubber™ – подметка за трайно сцепление, която „надгражда“ базовия Hurricane 3. Пробвайте се веднъж на някой по-лек преход – като нищо да се зарибите по „сандалуването“.

Цена: 129,90 лв.

Повече за сандалите тук

Сандалите Hurricane XLT от TEVA можете да намерите в магазина на Camouflage на адрес София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58 или да поръчате онлайн на Camouflage.bg.

Магазин Camouflage.bg
Магазин Camouflage.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.