Сандали Hurricane 3 от Teva – верни на себе си

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Активният начин на живот в градски условия става все по-популярен. Това е причината напоследък все повече хора да заменят официалните сандали със спортни. Ако и вие обичате движението и държите да останете верни на себе си в града, спокойно можете да се доверите на Hurricane 3.

Сандали Hurricane 3 от Teva

Hurricane 3 е базов модел на Teva, изключително лек и удобен. Подходящ е за преходи на къси разстояния, за разходка в парка или до офиса. Можете да го вземете със себе си на плажа по време на отпуската или да завъртите някое кръгче с колелото след работа.

Съвет от Camouflage.bg:

Ако тепърва “прохождате” със сандали на планина, пробвайте първо как се чувствате на по-лек терен – най-вероятно ще отнеме време, докато глезените ви привикнат с натоварването, особено ако сте с тежка раница

Посредством универсалната лентова система за персонализиране и подплънките при лентата на петата Hurricane 3 осигурява максимална сигурност и комфорт, а за хигиената се грижи Microban® антимикробна защита на базата на цинка.

Сандали Hurricane 3 от Teva

Цена: 99,90 лв.

Повече за сандалите тук: дамски модел, мъжки модел

Сандалите Hurricane 3 от Teva можете да намерите в магазина на Camouflage на адрес София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58 или да поръчате онлайн на Camouflage.bg.

Магазин Camouflage.bg
Магазин “Камуфлаж”

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.