Сандали Hurricane 3 от Teva – верни на себе си

0
 

Сподели

Shares

Активният начин на живот в градски условия става все по-популярен. Това е причината напоследък все повече хора да заменят официалните сандали със спортни. Ако и вие обичате движението и държите да останете верни на себе си в града, спокойно можете да се доверите на Hurricane 3.

Сандали Hurricane 3 от Teva

Hurricane 3 е базов модел на Teva, изключително лек и удобен. Подходящ е за преходи на къси разстояния, за разходка в парка или до офиса. Можете да го вземете със себе си на плажа по време на отпуската или да завъртите някое кръгче с колелото след работа.

Съвет от Camouflage.bg:

Ако тепърва “прохождате” със сандали на планина, пробвайте първо как се чувствате на по-лек терен – най-вероятно ще отнеме време, докато глезените ви привикнат с натоварването, особено ако сте с тежка раница

Посредством универсалната лентова система за персонализиране и подплънките при лентата на петата Hurricane 3 осигурява максимална сигурност и комфорт, а за хигиената се грижи Microban® антимикробна защита на базата на цинка.

Сандали Hurricane 3 от Teva

Цена: 99,90 лв.

Повече за сандалите тук: дамски модел, мъжки модел

Сандалите Hurricane 3 от Teva можете да намерите в магазина на Camouflage на адрес София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58 или да поръчате онлайн на Camouflage.bg.

Магазин Camouflage.bg
Магазин „Камуфлаж“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.