Крис Драгошинов и Flying Wheels

0
 

Сподели

Shares

Стане ли въпрос за бордове, Крис Драгошинов определено си разбира от работата. В търсене на най-доброто, но и най-достъпното на пазара, той открива френските лонгборди и крузери Flying Wheels. Те са подходящи както за деца и подрастващи, така и за възрастни. Моделите дават максимално близо усещане за карвинг, съвсем като сноуборда.

Крис Драгошинов
Крис Драгошинов

Това, което ги прави специални, са машинките на Pivot – създадени специално за крузъри, така че завиването да е прецизно и комфортно с усещане за сърфиране.

Ако тепърва се захващате с лонгоборда, и не знаете накъде точно да се насочите и кой модел е подходящ за вас, може да се доверите изцяло на професионалните напътствия и съвети на Крис. На място в магазините на Scott, където ще намерите Flying Wheels, той ще ви насочи към най-удачния модел, съобразно възрастта, ръста и килограмите ви, както и личните предпочитания – дали ще карате по-агресивно или просто спокойно ще се носите по асфалта, дали търсите танца с дъска, влекат ви трикове или по-дълги пътешествия.

Flying Wheels

Благодарение на Крис не просто да си купите борд, но и ще можете да получите ценни насоки, които ще са ви от особена полза, докато все още се учите. Можете първоначално да инвестирате средства в уроци, а не в най-висок клас борд, така че по-бързо да напреднете и да придобиете увереност на асфалта. А когато задобреете, ще получите съдействие как да ъпдейтнете стария си борд за начинаещи и да изберете по-високия клас, който ще отговори на по-високото ви представяне.

Flying Wheels

За да разгледате и тествате бордовете, посетете някой от двата магазина на Scott в София – на ул. „Козяк“14 и бул. „България“ 81-Б или на Scott.bg.

Ако искате да се свържете с Крис, можете да го направите чрез фейсбук страницата на FWBulgaria.

Освен Flying Wheels, в Scott ще намерите и бордовете на английската марка Mindless, с бамбукови дъски, висококачествени компоненти и прецизно изпълнение за абсолютно безумно каране!

Още много велосипеди, аксесоари и части, дрехи и обувки, лонгборди, тротинетки, ролери, дори колички и вагонетки BERG, ще откриете в двата магазина на Scott в София, както и онлайн на Scott.bg.

Flying Wheels

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.