Енергия, мечти и мотивация в „The Search for Freedom“

1
 

Сподели

Shares

The Search For Freedom е най-новият култов филм, който предстои да завладее всички, запалени по екстремните изживявания.

Филмът, спечелил награда на Beverly Hills Film Festival, представя истории за човешката мотивация и борба за постигане на всички онези, сякаш недостижими, цели, които ни правят свободни и ни карат да се чувстваме по-живи от всякога.

Вълнуващите кадри са запечатали енергията, усилията и желанието на едни от най-добрите и вдъхновяващи атлети, шампиони и легенди в областта на редица екстремни спортове като сърф, сноуборд, ски, скейтборд, колоездене и др.

The Search For Freedom

 

The Search for Freedom не е просто филм за екстремни спортове, а за човешките истории, които стоят зад всяко постижение. За огромните битки, които всеки, който се е осмелил да се впусне в предизвикателство за надскачане на собствените си умения, е провел. Тези битки, които изправят едни срещу други желанието и мечтата и страха и възможността за провал. Психологическите битки, водени от всеки атлет, сам изправен срещу себе си и физическите, когато болката или екстремните условия изцеждат и последните човешки сили. The Search for Freedom показва пътят, по който трябва да минеш, за да намериш свободата и пламъкът, който се разгаря, когато си на крачка от нея.

Първоначално режисьорът и сценарист – Джон Лонг, е имал желание да създаде филм за екстремните спортове, превърнали се в начин на живот за мнозина. Но след разговори и срещи с практикуващи, разбрал, че всички те са обединени от едно – копнежът по намиране на усещането за пълна свобода. А това усещане се появява именно когато всичките усилия, мисли и енергия са посветени на момента, в който надскачаш собствените си възможности.

На част от впечатляващите кадри можете да се насладите още сега в официалния трейлър.

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Поздравления за човекът, написал тази статия :]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.