Детски лагер в планината

0


Дата на събитието: 04.07.2015

Сподели

Shares

Туристическо дружество „Айгидик” организира приключенски лагери за деца в Югозападна Рила. Те ще се проведат на 8 смени, започващи от 4-ти юли и завършващи на 29-и август. Всяка смяна продължава 8 дни, а децата, които искат да се запишат, трябва да са на възраст между 7 и 12 години.

Приключенско училище по планинарство
Снимка: Приключенско училище по планинарство

Приключенският лагер включва училище по планинарство, занималня по приложни изкуства и художествена фотография, или занималня за изучаване на английски език. Всички деца ще имат възможност да натрупат опит за ориентирането в планината, да се научат как безопасно да боравят с алпийска техника и да усвоят най-важните умения за оцеляване в дивата природа. Организаторите са подготвили също много творчески работилници, колективни игри и весели предизвикателства за малките приключенци.

Цената за приключенския детски лагер е 240 лв. и включва пълен пансион, 5 нощувки в хижите „Бодрост” и „Еколенд”, 1 нощувка в х. „Македония” и 1 на палатка в бивачен лагер. На разположение е педиатър, квалифициран планински водач и охрана.

Смените, за които все още има места са:
25 юли – 1 август
1 август – 8 август
8 август – 15 август
15 август – 22 август
22 август – 29 август

Курсът по планинарство се води от дипломирани планински водачи, планински спасители и алпинисти.

Повече информация за лагера можете да намерите на уебсайта на туристическото дружество и на фейсбук страницата „Приключенско училище по планинарство”.

Приключенско училище по планинарство
Снимка: Приключенско училище по планинарство

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.