Вход свободен за BANSKO BEAT MUSIC EXPERIENCE

0


Дата на събитието: 10.07.2015

Сподели

Shares

BANSKO BEAT MUSIC EXPERIENCE

Поради големия успех на „Бохеми фест”, Община Банско взе решение да зарадва феновете и да пренесе Bansko Beat на Централния площад в града, със свободен вход.

Колко високо, колко ярко и колко красиво могат да светят звездите, ще видим на “Bansko Beat – Music Experience!”. На 10-11 юли малкият планински град ще стане арена на „извънземна” музикална среща. Най-смелите, най-силните и най-талантливи представители на човешкия вид ще разтърсят планината с мощен ритъм, „зверски” блус и натурален адреналин.

Little Dragon
Little Dragon

Ярка музикална заря ще озари двете фестивални нощи – James Arthur, Mo ‘Kalamity and The Wizards, откритието на фестивала Little Dragon, Mo’ Horizons, Sam Feldt, Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra, Dj DESY & Mr. Vagabond, Миленита, Sensimillianz и Selector Rosen. Водещ на събитието ще бъде Поли Генова.

„Бохемия ентъртейнмънт” организират бийт фестивала с подкрепата на Община Банско. С успешния си фестивален опит те са обединили най-важните компоненти на качествения празник – много добър саунд и зона за забавления, входът за които е напълно свободен.

James Arthur
James Arthur

Освен много музика и танци, на фестивала ще има и други начини да се раздвижите – 360° ще се погрижи за тях с игрите и предизвикателствата, които сме ви намислили в Банско.

Ще има и отделна секция за Beerpong – маниаците. Те ще покажат как да се потопим в надпреварата с професионализъм, хъс и кехлибарена течност. Състезания, надиграване и купища награди ни очакват на 10 и 11 юли, идеалното начало на лятото.

Всички закупили билети за фестивала от мрежата на Eventim ще могат да получат парите си обратно на касата, от която са ги закупували. Ако билетът е закупен онлайн, връщането става от централния офис на Eventim в София на адрес: гр. София, ул. Граф Игнатиев 22, ет.2, ап. 3. Работно време: от 10 до 18 ч. от понеделник до петък.
Банско, Централен площад, вход свободен!

Logo

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.