С колело на море

0


Дата на събитието: 11.07.2015

Сподели

Shares

Летните жеги вече са налице. Освен прах и умора обаче, те донасят със себе си и прекрасни мисли за приключения и море. Е, от Сдружение „Велоразходка” явно първи са се замечтали за тях, защото вече са организирали велопоход „С колело на море”. Приключение и море в едно!

С колело на море
Снимка: Ericanandbethstravel

Ако сте от ентусиастите, които искат да се насладят на топването в морето, след като наистина са си го заслужили, то грабнете раница и колелото си и се настроете за 4-дневно безмоторно пътуване.

Идеята е, групата от свежи хора да измине 445 км. на „самоход” в периода между 11-ти и 18-ти юли. Началната точка е езерото „Ариана” в София, а крайната – Обзор. Организаторите са предвидили 3 нощувки (Златица, яз. Копринка, с. Сливенски минерални бани), придружаващ автомобил, който да превози багажа на участниците и да осигури безопасното преодоляване на маршрута и разбира се, кратки почивки по трасето. Доброто настроение и приключенският дух всеки задължително трябва да вземе със себе си. Подробния маршрут на похода можете да видите на уебсайта на Сдружение „Велоразходка“.

Таксата за участие е 60 лв. и включва: участие в събитието, 3 нощувки, разходи по придружаващия автомобил, веломеханик в случай на авария и възможност за возене на участник и колелото му, ако се наложи.

Повече информация за хода на събитието и евентуални актуални промени, можете да следите на фейсбук страницата на Велопоход „С колело на море 2015” и разбира се на сайта ни, защото ние сме тук, за да ви информираме за всичко.

С колело на море
Снимка: Велоразходка

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.