BIG BIG SUMMER REGGAE vol.12 – голямото реге

0


Дата на събитието: 11.07.2015

Сподели

Shares

BIG BIG SUMMER REGGAE vol.12

Най-голямото реге събитие под открито небе в България се задава. То е второто издание на THE BIG BIG SUMMER REGGAE и ще се случи на 11 юли в Маймунарника в София.

Организаторите от Zionlionz Soundsystem смятат, че добрите неща е естествено да се превръщат в традиция. Затова и решиха да превърнат своето BIG BIG SUMMER REGGAE в такава, част от 12 годишната им история.

В тазгодишното издание на феста отново ще се наблегне на живите групи от света на българското реге. Ще можем да чуем селекция от напълно нови, както и вече утвърдени проекти. The Sensimillianz, NRG D & The Majestics, One Soul и разбира се, The Rebelites. Ще можем да се забавляваме и с една новооформяща се бойна единица с мултикултурно ядро – Zionlionz Party Machine, в която участие взимат селекторите на Организацията + изключителни вокални таланти, събрани от няколко континента. Ще има и гост селектори от Варна и Истанбул.

Програмата на BIG BIG SUMMER REGGAE vol.12 започва в събота от 15 ч. и не е за пропускане, особено при положение, че входът е свободен.

ONE LOVE, ONE HEART, ONE DESTINY! DO IT JAH!

BIG BIG SUMMER REGGAE vol.12

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.