Безплатни автобуси за туристи и колоездачи до Витоша

0
 

Сподели

Shares

От 4 юли към Витоша отново започват да се движат безплатни автобуси за туристи и колоездачи.

Кампанията е на Лидл България и благодарение на нея за пета поредна година ще има безплатен транспорт за пешеходци, а за колоездачите – за втора.

ВелоВитоша

Поради големия интерес сред колоездачите това лято ще има не една, а две автобусни линии за колела. Новият маршрут е от НСА (спирка Студентски град – Колелото на автобуси 280, 94, 294) до с. Бистрица. Старият маршрут – от КС “Хладилника” през “Бай Кръстьо” до хижа Алеко се запазва. И двете велолинии ще се движат в периода 4 юли – 27 септември 2015 г., тръгващи в 8:20 ч и 10:30 ч. от началните спирки. Всички колоездачи трябва да имат предвид, че велолиниите са еднопосочни и са предназначени само за пътуващи с колела и могат да бъдат използвани само в почивни и празнични дни.

ВелоВитоша

За да се отдадат на почивка в планината или на разтоварващи разходки, пешеходците могат да ползват Зелената линия „Витоша”. С помощта на автобусите, желаещите ще могат да се отправят лесно и удобно към Дендрариума и Златните мостове. Зелена линия „Витоша” е двупосочна и автобусите тръгват съответно в 8:00 ч. и 9:00 ч. от стадион „Васил Левски” и в обратната посока в 17:00 ч. и 18:00 ч. от „Златни мостове”.

От Лидл България обещават още много нови изненади и предизвикателства за колоездачите, които всички могат да очакват съвсем скоро. Следете 360mag.bg, за да разберете за тях.

ВелоВитоша

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.