Безплатни автобуси за туристи и колоездачи до Витоша

 
0

Сподели

0Shares
0 0

От 4 юли към Витоша отново започват да се движат безплатни автобуси за туристи и колоездачи.

Кампанията е на Лидл България и благодарение на нея за пета поредна година ще има безплатен транспорт за пешеходци, а за колоездачите – за втора.

ВелоВитоша

Поради големия интерес сред колоездачите това лято ще има не една, а две автобусни линии за колела. Новият маршрут е от НСА (спирка Студентски град – Колелото на автобуси 280, 94, 294) до с. Бистрица. Старият маршрут – от КС “Хладилника” през “Бай Кръстьо” до хижа Алеко се запазва. И двете велолинии ще се движат в периода 4 юли – 27 септември 2015 г., тръгващи в 8:20 ч и 10:30 ч. от началните спирки. Всички колоездачи трябва да имат предвид, че велолиниите са еднопосочни и са предназначени само за пътуващи с колела и могат да бъдат използвани само в почивни и празнични дни.

ВелоВитоша

За да се отдадат на почивка в планината или на разтоварващи разходки, пешеходците могат да ползват Зелената линия „Витоша”. С помощта на автобусите, желаещите ще могат да се отправят лесно и удобно към Дендрариума и Златните мостове. Зелена линия „Витоша” е двупосочна и автобусите тръгват съответно в 8:00 ч. и 9:00 ч. от стадион „Васил Левски” и в обратната посока в 17:00 ч. и 18:00 ч. от „Златни мостове”.

От Лидл България обещават още много нови изненади и предизвикателства за колоездачите, които всички могат да очакват съвсем скоро. Следете 360mag.bg, за да разберете за тях.

ВелоВитоша

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.