Моц-Моц

0


Дата на събитието: 27.06.2015

Сподели

Shares

Ако вече се чудите какво, по дяволите, е това „моц-моц“, представете си четирима левенти с каяци из Дунава и движението, с което греблата им дни наред влизат във водата. Сега ще можете да си представите и тактичния звук, който се чува около тях – „моц-моц“. На него ще се отдадат Калоян, Витята, Калоферов и, разбира се, Mo’ Tsi между 27 юни и 19 юли.

Каяк, гребло
Снимка: mainetoday

Това, което се канят да направят, е едно дълго, мелодично плаване по Дунав и Черно море. Плановете им са да изминат около 1200 километра за 3 седмици и да финишират на сватбата на свой приятел.

Борейки се с кораби, комари и не един, а два АЕЦ-а, четиримата „моцмани“ смятат да преминат от устието на река Тимок, през делтата Дунав, та чак до българското Черноморие. За дългото плаване те ще разчитат само на себе си и хладилната чанта с бира и провизии.

Ако искате да видите в коя част от трасето правят „моц-моц“, имайте предвид, че ще можете да ги следите. Не че има много накъде да избягат, освен по течението, но ще можем да установяваме местонахождението им без проблем.

Очаквайте още „Моц-моц“ в 360mag.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.