Пулсомер Sigma Sport PC26.14

0
 

Сподели

Shares

Да следиш пулса си по време на спорт, може да бъде изключително полезно. Ще ви помогне да напредвате по-бързо и здравословно в тренировките, да се придържате към най-подходящата за вас зона на натоварване. Удобен начин да го правите е т.нар. часовник-пулсомер.

Пулсомер Sigma Sport PC26.14

Sigma Sport PC26.14 следи сърдечната активност и има точността на електрокардиограма. С него можете да виждате средни, максимални и минимални стойности на пулса си, дори времето, в което сте били в определена зона на сърдечната чистота. Часовникът показва също до 50 обиколки и 7 тренировъчни сесии, както и изразходваните калории. Той има и индикатор за най-добра обиколка и възможност за трениране с една регулируема целева зона. За бъде по-удобен за ползване, е снабден с дигитално кодирана безжична връзка.

Пулсомерът на Sigma е с елегантен дизайн и голям екран, който е подходящ дори за фина женска китка. Захваща се удобно със силиконова каишка, която се проветрява добре и не дразни дори по време на тренировка в най-горещите и влажни дни. Ако решите пък да го използвате по време на дъжд, той ще остане невредим, защото е водоустойчив. Дисплеят се вижда ясно по всяко време благодарение на подсветката, с която разполага.

Повече за пулсомера и неговите възможности можете да научите в магазини DragZone, както и онлайн тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.