С кола и 4 колела на път – Peruzzo Arezzo

0
 

Сподели

Shares

С кола и колело на път често изглежда сложна задача, особено ако искате с вас да има повече от един велосипед. Ако предпочитате да не разглобявате колелото и да го слагате на задната седалка, има лесно решение – удобен багажник за теглич, с който можете да транспортирате до 4 велосипеда с колата си.

С кола и 4 колела на път - Peruzzo Arezzo

Peruzzo Arezzo 667/4 e заден багажник за велосипеди. Изключително компактен, много гъвкав и лесен за монтаж, чрез специалната си геометрия, той е приложим към почти всички модели автомобили, които имат теглич. Изработен е от стомана и тежи малко над 7 килограма. Благодарение на него можете да превозвате до 4 велосипеда. Захващането става за рамката на колелото, като максималното тегло на всеки от четирите велосипеда трябва да бъде до 15 килограма. Голямо предимство на този багажник е, че той е лесен за монтаж и демонтаж.

С кола и 4 колела на път - Peruzzo Arezzo

След като сте натоварили колелата и се каните да поемете на път, не забравяйте да проверите дали задните светлини на автомобила са ясно видими. Ако това не е така, можете да пренаредите колелата или да монтирате допълнителни светлини на колата си.

Ако искате да проверите дали моделът на вашата кола е съвместим и с багажника Peruzzo Arezzo 667/4, можете да видите тук.

Повече за багажника можете да научите в магазини DragZone, както и онлайн тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.