Карнавал в планината

0


Дата на събитието: 27.06.2015

Сподели

Shares

Карнавал в планината

С рокли, карнавално в Стара планина – това ни приканват да направим на 27 и 28 юни хората, които стопанисват хижа Козя стена. Те организират планински карнавал, който ще включва преход в специална дегизировка по няколко маршрута към хижата.

Провокацията да се почувстваш свободен в планината, правейки преход с рокля, не е отправена само към дамите, но и към мъжете, на които им стиска.

Маршрутите към хижата ще бъдат два – източен от „Беклемето” и южен от село Христо Даново. Групите ще бъдат водени от планински водачи, които имат какво да разкажат за планината и екипировката.

Като оставим роклите и шегата настрана, в преходите ще се включат и професионалисти в темата за екипировката от магазини Стената, които ще разказват какво още трябва да има в раниците, за да бъде престоят в планината винаги приятно изживяване.

Ако искате да се включите в планинския карнавал, можете да се запишете за един от двата маршрута:
Източен лъч
Южен лъч

Срещата и за двата лъча е на 27 юни в 10 ч. на изходните пунктове. На следващия ден ще има възможност и за други интересни алтернативи за връщане, ако времето го позволява.
Преходите имат минимална благотворителна такса за участие от 20 лв., която отива директно в касичката на кампанията „Професия Хижар“ и ще включва:
– професионални консултации за планинска екипировка и много нови планински знания, осигурени от водачите на всеки лъч
– вечерна презентация
– кулинарно изкушение – изненада от кухнята на хижарите.

Участието на деца до 16 години е безплатно.
Таксата не включва транспорта и нощувките на хижата.

НЕОБХОДИМАТА ЕКИПИРОВКА: подходящи за преход обувки, раница с подходящ размер, дъждобран, ветровка, шапка, очила, вода и храна за прехода, дрехи за преобличане (освен роклите).

За да се запишете за някой от двата лъча, трябва да се обадите на Таня Даскалова: 0883 35 45 35. Местата са ограничени.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.