TRANSFIGURATION FESTIVAL с раница Deuter

0


Дата на събитието: 24.06.2015

Сподели

Shares

Deuter Futura Pro 36

TRANSFIGURATION FESTIVAL ще се проведе от 6 до 9 август в село Долен в Родопите. Първото издание на фестивала ще събере пъстра палитра от музиканти, лекции, прожекции, работилници и ателиета за съвременни приложни изкуства, архитектурни решения и дигитални технологии.

Сред групите, включени в музикалната част от програмата, са култовата турска банда Baba Zula, мистичните Исихия, Бalkansky, Кайно Йесно Слонце, Irfan, smallman, Vataff Project, MyTrip, Kliment, The Third Man и много други.

Билетите за фестивала са в продажба, а броят им е лимитиран до 1024. Идеята е да се осигури оптимален комфорт на участниците и посетителите във фестивалната зона.

Близо половината билети вече са продадени и това даде повод на организаторите на TRANSFIGURATION да отбележат подобаващо нарастващата общност. Те, заедно с магазини Стената, искат да направят подарък на един от хората, решили да станат част от това уникално събитие. Наградата е раница Deuter Futura Pro 36, която ще получи човек, закупил билет за фестивала до 24 юни. Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип на 25 юни. Детайли за раницата можете да разгледайте тук.

Не забравяйте да регистрирате билетите си в сайта тук, ако желаете да ползвате паркинг и място в къмпинг зоната.

Transfiguration Festival

Повече за TRANSFIGURATION FESTIVAL ще научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.