Африка, сърцето на изследователя

0


Дата на събитието: 06.07.2015

Сподели

Shares

Африка, сърцето на изследователя

На един колоритен презентатор Клуба на пътешественика взе, че му отсения. В началото на юли ще можем да видим, не една, а две презентации на тема Африка, които Антония Хубанчева ще направи. Те обаче няма да бъдат в познатия клуб, а в по-просторната, но близка зала на кино Влайкова.

Тони ще разкаже за научно-изследователската си експедиция в Малави и тривиални за нея слова като:

„Ще закъснея за вечеря, пред палатката ми има хипопотам!“
или
“Няма да предам месечния отчет на време, защото лодката потъна и не мога да стигна до генератора“

Презентацията на Антония Хубанчева “Африка, сърцето на изследователя“ ще бъде в две части. Ще можем да чуем разказите й за побеснели слонове, смъртоносни болести, огнени залези, смях на хипопотами, пеещи берачи на чай, претъпкани автобуси, печени плъхове на клечка и всичко останало, което може да ти се случи в Малави.

Презентациите ще бъдат на 6 и 8 юли с начало в 20 ч., а мястото вече е ясно – кино Влайкова. Таксата е 5 лева за едно събитие и 8 за двете. Билети ще се продават на място и не е нужно предварително записване.

Първата част на 6 юли е озаглавена „Късче от рая или портите на ада?. Тя е за диви животни, девствени савани и експедиционни неволи. Втората, която е планирана за 8 юли, е наречена „Земя на хората: глинени колиби, чаени плантации, древни песни и непознати езици“.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.