BONTRAGER – байк компоненти в гигантско разнообразие

0
 

Сподели

Shares

Когато истинските колоездачи създават продукти, те не се влияят от преходни моди, излишни дизайни и функции, а от това, от което наистина имат нужда. Такъв е случаят с BONTRAGER – дъщерна компания на култовата TREK, специализирала се в производството на велосипедни аксесоари, компоненти и облекло. Продуктите са здрави, леки, издръжливи, имат минималистичен, функционален дизайн и веднага си проличава, че зад тях стои много мисъл, а не модни трикове.

BONTRAGER

Един от основните акценти на марката са нейните велосипедни компоненти. За тях от BONTRAGER нескромно, но съвсем правилно казват, че са създадени от инженерите им от световна класа и са най-добрите в света.

BONTRAGER

Седалки

Едва ли сте имали представа, че могат да съществуват толкова много видове седалки, ако не сте виждали колекцията на BONTRAGER. Основната цел е една – комфорт. Ако знаете какъв тип колоездене е вашето и характеристиките на стойката и тялото си, то със сигурност ще можете да изберете най-подходящата седалка за себе си. Изборът е наистина голям – седалки за мъже, жени или деца, за шосейно, градско, планинско колоездене или триатлон, включително олекотени части от карбон и супер удобни с пълнеж от гел.

BONTRAGER

Кормила

BONTRAGER предлага велосипедни кормила за почти всеки тип каране, който можете да си представите. Планинско или шосейно, кроскънтри или градско – за всеки вид велосипеди има съответните кормила в богатата колекция. Те дават добър контрол, комфорт и възможности за модификации – всичко според карането, което най-силно ви влече.

BONTRAGER

Спирачни лостове

За сигурно спиране с висока производителност на спирачната сила, BONTRAGER създават от иновативни олекотени спирачни системи до специфични въглеродни накладки и всичко между тях.

BONTRAGER

Велосипедни лапи

Лапите на BONTRAGER са здрави, леки и често не са евтини. Просто компанията не иска да прави компромис с толкова важен за безопасността компонент на велосипеда. Тук разнообразието също е голямо и може да се направи избор според вида каране, размера, стила, стойката и т.н.

BONTRAGER

Капли

Няма нещо, което да има по-голямо въздействие върху производителността на велосипеда от неговите колела. Те често са и най-лесният начин да намалите теглото на своята машина. Тук BONTRAGER отново са се развихрили и разнообразието е гигантско. Има капли за всичко и за всички – ултра леки от карбон, изключително здрави за маунтин байк, безкамерни и тръбни за шосейно колоездене, за триатлон и ендуро, за 26, 27,5 и 29 инча и всякакви други екстри.

BONTRAGER

Гуми

За повече от десетилетие BONTRAGER успя да разработи цялостна гама от велосипедни гуми, подходящи за почти всеки вид колоездене и терен. От непробиваемите маунтин байк гуми с офроуд протектори до фините и бързи шосейни – има избор за всички.

Кийт Бонтрейджър

И ако след всичкото това специализирано разнообразие се чудите откъде е дошло – имаме отговор на този въпрос – пионерът Кийт Бонтрейджър. Продуктите на BONTRAGER са плод на неговите високи изисквания и професионализъм.

ВИЖ ОЩЕ: Хората зад марките – Кийт Бонтрейджър

Ако следващият въпрос е къде е дошло – и тук имаме бърз отговор. Продуктите на BONTRAGER ще намерите в магазина на официалния им вносител за България – в новия магазин DROP IN BIKE.

DROP IN BIKE
drop in logo

Drop IN BIKE е в София на ул. „Раковски“ 191Б. За контакт: 02 9800990 и онлайн на dropin-shop.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.