Фестивал на Боровинките 2015

0


Дата на събитието: 24.07.2014

Сподели

Shares

През юли край хижа Амбарица в Стара планина отново ще бъде боровинково. Там ще се проведе вторият Фестивал на Боровинките, който изглежда ще бъде още по-сладък и приветлив.

Хижа Амбарица
Хижа Амбарица

Фестивалът ще бъде високо в Троянския Балкан, в района на прословутата и почти вековна българска хижа. Боровинковите дни и нощи ще бъдат три – на 24, 25 и 26 юли, а програмата вече е пълна, разнообразна, цветна и интересна. В нея са включени привлекателни неща като оригиналните хижарски мекици за силен старт на деня, смешна йога за повече усмивки, музика за душата, танци и игри за тялото, състезание по бране на боровинки. Разбира се, ще има и лекции за планината и изкуството да живееш, изложби, библиотеката на открито и зона за отдих. В късните следобеди пък ще има кръжоци за малки и големи или иначе казано -приготвяне на шоколад с боровинки, рисуване с боровинки и други боровинкови начинания.

Фестивал на Боровинките 2015

Организаторите от FREERIDERZ са помислили и за адреналина – ще има прожекции на филми за екстремни спортове, които и тази година ще се прожектират в уютния дървен салон на хижата.

Повече за фестивала, начините да стигнете до него, нощувки и друга полезна информация ще намерите на неговата страница във Фейсбук.

Фестивал на Боровинките 2015

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.