„Двойно оцеляване”: Oцеляване в дует

0
 

Сподели

Shares

Как се оцелява в неблагоприятните условия на едни от най-негостоприемните кътчета на света – ще разберем скоро по Discovery Channel. Там стартира премиерният пети сезон на предаването „Двойно оцеляване”. Началото е на 14-и юни, неделя, от 20:00 ч., а оцеляващото дуо е в състав Джо Тети и Мат Греъм.

Двойно оцеляванеДжо Тети е изключително опитен мъж, който може да оцелее на всякакъв терен в планетата, след годините на обучение като зелена барета от специалните части. В „Двойно оцеляване“ богатият опит и познания на Джо са оценени високо и са подложени на тест от Мат Греъм. Той е неуморен спортист от световна класа, специализиран в хвърляне на копие. Мат е експерт и по бойни изкуства, както и истински гуру, когато става дума за примитивни методи за оцеляване. Мат е повече от равен на Джо, а неговата успокояваща личност и нов набор от умения ще осигури вълнуващ баланс, който ще даде нов тласък на предаването към нови територии.

Двойно оцеляване

В петия сезон на „Двойно оцеляване” двамата експерти по оцеляване Джо Тети и Мат Греъм се борят за живота си в едни от най-лошите условия на света. В първия епизод Джо и Мат се изправят пред високи пустинни каньони в южна Юта. Без каквато и да е модерна екипировка и дори ножове, те се опитват да оцелеят и да на намерят подслон сред суровия терен, който е предпочитан от гърмящи змии и пуми.

Двойно оцеляванеВ следващия епизод дуото ще се изправи срещу планините Алегани в Пенсилвания, където Джо е израснал и е придобил техниките си за оцеляване. Там те попадат на ледено студени дъждове, навлизайки в територията на мечки, състезавайки се с майката природа и опитвайки се да останат живи.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.