Още по-цветен Фестивал на цветовете

0


Дата на събитието: 20.06.2015

Сподели

Shares

Фестивал на цветовете

Най-цветното събитие – Фестивал на цветовете, наближава. Денят е 20 юни, а мястото – пространството пред зала Арена Армеец в София.

Докато очакваме да ни стане още по-цветно, организаторите продължават да добавят култови имена към музикалната програма на фестивала. Към обявените до момента артисти Ice Cream, The Offenders, Спенс, The Top Stoppers, COOH vs BALKANSKY и Дон Еди Казасян се присъединяват още популярният DJ и водещ Мартен Роберто, суинг дуото The Smugglers Collective, DJ тандема Sofia Cartel и легендата от Metropolis – DJ Steven. Всички те ще допринесат за цветното настроение на 20 юни.

Фестивал на цветовете

Списание 360° също ще направи денят по-цветен. Ще ни намерите лесно пред Арена Армеец – по опънатия слаклайн, който ще бъде използван за демонстрации. Ще се раздават и награди на тези, които успешно преминат предизвикателството по лентата.

И тази година организаторите са помислили за вело маниаците, които ще могат да дойдат с личният си велосипед и да го оставят на специално предвидения вело паркинг. Велосипедите Drag пък отново ще предложат тест на колела и вело работилница.

В програмата има и други интересни изненади. Посетителите ще могат да разгледат и участват в разнообразни работилници, свързани с индийското изкуство като уъркшоп по индийски танци, мехенди (изкуството за рисуване с кана) и други. Няма да липсва и зона за забавления, която ще прелива от игри и предизвикателства. Надуваема човешка джага и борба с надуваеми сумо костюми ще са само част от атракциите на фестивала.

Билети за най-шарения фестивал могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата странa на цени от 30 лв. Tорбичките с цветен прах се купуват само на място, а цената за 1 бр. ще бъде 4 лв., за 4 броя – 10 лв., а за 9 броя – 20 лв.

Повече за Фестивал на цветовете можете да научите от неговата Фейсбук страница и от събитието в социалната мрежа.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.