Николай Михайлов и младежкият шосеен отбор на DRAG

0


Дата на събитието: 05.06.2015

Сподели

Shares

Най-добрият ни шосеен колоездач за сезона Николай Михайлов ще връчи лично новите спортни екипи на младежкия отбор на DRAG. Това ще се случи на 5 юни (петък) от 18 ч. пред магазин DragZone Младост (Младост 1, бл. 54А).

Ники Михайлов. Снимка: Velocafe
Ники Михайлов. Снимка: Velocafe

14 млади колоездачи на възраст между 11 и 15 г. ще се срещнат със звездата на българското колоездене ден преди да заминат за Слънчев бряг, където ще участват на Републиканско състезание по шосе.

DragZone Младост – Младост 1, бл. 54А
DragZone Младост – Младост 1, бл. 54А

Шосейният отбор на DRAG е съставен общо от 34 ентусиазирани млади колоездачи. Огромен принос за техните високи отличия на републикански и национални първенства и класиране в националния отбор по колоездене, има техният треньор Добромир Деспотов. Състезателният модел, с който младите момчета и момичета тренират на шосе, е DRAG Master.

Новите си екипи младежите ще покажат и на още едно състезание на 6 юни – Изкачването на Витоша. Мероприятието ще бъде белязано и от звездното участие на Ники Михайлов. След Giro d’Italia най-добрият български колоездач ще демонстрира класата си на родна земя в шосейната надпревара на 6 юни – DRAG Vitosha Uphill – Изкачването на Витоша.

Новината за участието на Михайлов предизвика сериозен интерес и мотивира много колоездачи да се включат във второто издание на вело предизвикателството. Близо 200 са участниците тази година – двойно повече, в сравнение с миналогодишното издание на състезанието.

DRAG

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.