Ryders – готините oчила, които няма да ви разорят

0
 

Сподели

Shares

Ryders
Очилата са си важна част от всяко излизане сред природата. Пазят очите, правят те по-куул, скриват следите от снощните подвизи.

Ryders
Проблемът обаче е, че заради размерите и крехката си фигура често си патят – забравяме ги, изпускаме ги, настъпваме ги. А това не е никак ок, когато си дал куп пари за тях.

Ryders
Затова днес ви представяме едни очила, от чиито непослуки няма да ви заболи джоба. Ryders обаче радват не само с ниската си цена. Тя определено не предполага отличното им качество, но то е факт.

Ryders
Колекцията antiFOG, например, обещава да реши един проблем, който съществува откакто свят светува или поне откакто някой за първи път си е сложил очила, докато спортува, и е започнал да се поти. Досетихте се – става дума за замъгляването. Та, лещите на очилата от въпросната колекция са така направени, че да пречат на запотяването отвътре, а отвън пък направо си мразят водата – хидрофобни са и H₂O–то директно се стича по тях при първия контакт, без да оставя големи капки или водни петна. Или както казва самият производител: „Най-после спортни очила, които можеш да оставиш на лицето си.“ В допълнение са и фотохромни, т.е. адаптират се към светлинните условия и стават по-тъмни, когато е по-слънчево.

Ryders се предлагат в разнообразие от модели, на принципа „за всеки по нещо“. А като стана дум за куул, дизайнът на очилата е много интересен. Но най-добре вижте сами.

Ryders

У нас очилата Ryders ще намерите в магазини Basecamp.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.